Accidente

Accident motor cu Peugeot


In data de 12/10/2007, in jurul orei 11:50, pe Str. Luica, in apropiere de capatul liniei de autobuz 102 a avut loc un accident grav intre o motocicleta Kawasaki Ninja de culoare verde cu numarul de inmatriculare B-48-ZFX si un Peugeot 307 de culoare neagra cu numarul de inmatriculare B-17-DMI.

Oamenii adunati la fata locului spun ca l-au remarcat pe conducatorul motocicletei mergand cu foarte mare viteza prin zona cu cateva minute inainte de accident.

Motocicleta a acrosat autoturismul in dreptul stalpului fata.

Pe motocicleta condusa de un tanar, se afla si o fata. Tanarul, Burtea Eduard Gabriel (cunoscut si drept “Ciutu”), in varsta de 26 de ani, nu purta casca, in urma impactului fiind proiectat cativa metrii dupa ce a lovit intai parbrizul autoturismului.

Fata de pe motocicleta purta casca, insa a fost aruncata la peste 10-15 metrii, din mijlocul intersectiei pana in statia autobuzului 102, fiind gasita de politie dupa cateva minute.

Corpul fetei a zburat prin crengile copacilor iar caderea este posibil sa fi fost amortizata si de rucsacul pe care il avea in spate, in momentul aterizarii pe asfalt rucsacul aflandu-se sub capul acesteia. Casca era la cativa metrii de aceasta.

La momentul sosirii primei salvari, la cateva minute dupa impact, tanarul nu mai misca insa mai avea puls, iar fata inca se mai zbatea.

Dupa alte cateva minute a sosit si un echipaj pompieri SMURD, care au administrat perfuzii fetei.

Din spusele martorilor tanarul a fost remarcat conducand cu mare viteza dinspre Sos. Giurgiului spre Ucea singur pe motocicleta, dupa cateva minute intorcandu-se cu o fata pe locul din spate. Martorii oculari estimeaza ca motocicleta avea o viteza de peste 150km/h.

Pe asfalt nu erau prezente urme de franare, doar o usoara urma de deccelerare banuiesc, martorii afirmand ca s-a auzit ca si cum ar fi cuplat o treapta inferioara inainte de impact.

Conducatoarea autoturismului Peugeot afirma ca a intrat in intersectie in treapta 1 de viteza, din directia Pta Resita, cu intentia de a intra in benzinaria de peste drum.

Soferita, care era in masina impreuna cu sotul si copilul de 1 an si jumatate, afirma ca s-a asigurat inainte de aceasta manevra, insa motocicleta a aparut dintr-o data. Aceasta crede ca motociclistul circula cu luminile stinse sau doar cu luminile de pozitie, inainte de impact aprinzand probabil faza lunga.

Unul din martori povesteste ca motociclistul a trecut pe langa el cu cateva secunde inainte de impact, martorul avand o viteza de 50km/h nu a reusit nici sa vada bine numarul motocicletei, aceasta trecand pe langa el in foarte mare viteza. In urmatoarele 10 secunde a vazut fum si a sunat la salvare.

Alt martor spune ca in timp ce traversa pe trecerea de pietoni amplasata cu o statie inainte de locul accidentului, motocicleta a trecut in mare viteza pe langa el. A intors capul sa se uite dupa aceasta si a auzit lovitura.

Viteza motocicletei nu a putut fi stabilita, deoarece acele indicatorului de viteza au sarit in urma impactului.

349 Comments on Accident motor cu Peugeot

  1. andreea

    durerea e prea mare pt noi prietenii care eram obisnuiti sa ne intalnim in fiecare zi cu el si acum dintro data nu mai e.Cat despre Alexuta care ne e si ea suntem alaturi de ea si vom face tot posibilul sa se faca bine si sa o avem langa noi.

  2. mircea

    dumnezeu sa-l ierte pe taticu meu Gaby(ciutu) ..durerea este mare pentru toti:((:((:((dumnezeu sa te odihneasca in pace…viata e ne dreapta cateodata si dumnezeu lafel …ii ia numai pe cei buni,Gaby mereu a vrut sa faca bine la toata lumea…nu te voi uita niciodata Gaby …condoleantze eterne

  3. nely sora

    acidente
    NU mai comentati. RAUTATILE ma dor foarte mult.DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE SI SA VEGEZI ASUPRA NEPOATEI AMALIA PE CARE AI CRESCUTO CA PE PROPRIUL TAU COPIL.

  4. pisky_org

    regrete eterne ciutu
    sa dus un inger sa dus in rai sa dus ciutu sa dus un frate …………..regrete eterne si dumnezeu sa vegheze asupra ta acolo unde esti tu.nue te vom uita nciodata vei ramane in sufletul nostru si in inima noastra asa cum te stiam noi.P.S.DUMNEZU SA TE ODIHNEASCA IN PACE FRATE

  5. mihaitza pr din copilarie alexandra

    Dumnezeu sa il odihneasca pe ciutu! Eu nu l`am cunoscut…dar am auzit ca se iubeau mult dak e asa sper sa o ajute de acolo de sus pe alexandra…sper sa te faci bn alex :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:XX:X:X:((((((:(((((:((((((:((((((((( EU UNUL CRED IN DUMNEZEU K O SA TE AJUTE SA TE FACI BN!!!DOAMNE MI`AI LUAT FRATZIORU CAND ERAM MIC NU O MAI LUA SI PE ALEXANDRA!!! U ESTI SINGURA NOASTRA SPERANTZA!!!

  6. crisuka surioara ta

    Dumnezeu e sus si are grija de toata lumea acum totul e ca surioara mea sa se faca bine,daca lam pieerdut pe gabi care lam iubit ca pe un frate macar ea sa fie bine.DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!!!!

  7. dan k_lu

    dumnezeu sal ierte p gaby am fost prieteni de mici si am si copilarit impreuna ……cateodata viata e cam cruda cu uni asta e ….. dumnezeu sa te odihnestete in pace frate….

  8. petruta

    DUMNEZEU SA IL IERTE PE VERISORUL MEU CA IL IUBEAM MULT SI ERA TARE BUN … DE CE DUMNEZEU NI L-O FII LUAT…? INK IL AST SA VINA PE LA MN…DAR STIU K O SA RAMAN CU ASTEPTAREA…

  9. pisky_org

    accdent
    VESNICA RECUNOSTIINTA FRATELUI NOSTRU CIUT…………….NU TE VOM UITA NICIODATA,VEI RAMANE IN AMINTIREA NOASTRA PE VECI ASA CUM TE STIAM NOI,VESEL, DISTRACTIV ,AJUTATOR DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE SI SA VEGHEZE ASUPRA TA

  10. cata_ultra

    dumnezeu sa-l odihneasca in pace …………am avut onoarea sa-l cunosc ne gasind cuvinte sa-mi exprim durerea sunt aproape de familia sa cu sufletul condoleante sincere …..nu te voi uita niciodata fratioare te voi pastra in minte si in suflet asa cum erai tu un mare om dumnezeu sa aiba grija de tine

  11. cosmin fratele alexei


    a trecut o saptamana si durerea persista,am uitat sa zambesc,noaptea nu am somn,am mii de intrebari fara raspuns, GABI sunt sigur ca acum sta la capul ei si o vegheaza,asteptand si el sa isi revina…ODIHNEASCA-SE IN PACE!DOAMNE AJUTA CA ALEXANDRA SA SE FACA BINE…

  12. djmatzzzameds

    durerea…ce exista in suflete nu se compara cu nimic….pierderea unui frate motociclist rupe si o parte din tine…cu toate ca nu l-am cunoscut…am pierdut si eu un prieten bun acum 2 ani….si nu pot explica in cuvinte…durerea…..CONDOLEANTE FAMILIEI SI PRIETENILOR APROPIATI….SI DUMNEZEU SA I ODIHNEASCA SUFLETUL!!!

  13. amalia nepoata

    accidente
    DUMNEZEU SA IERTE PE UNCIUL MEU GABI EDI {CIUTU}.AM VIRSTA DE 6 ANI EL AFOST UN TATA PENTRU MINE.IL IUBEAM FOARTE MULT.

  14. mihaitza pr din copilarie alexandra

    cosmin,cris…sa stii k toti suntem alaturi de voi si am sperantza k alexandra o sa se faca bn cat mai repede…Cred in Dumnezeu k o sa o ajute…noi trebuie sa ii fim alaturi!Iar voi (familia) trebuie sa va rugatzi si sa avetzi credintza k o sa se faca bn 🙁 florinel…nu ne uita si ajuta`ne cat poti u de mult

  15. kami bloc

    ……
    alex imi doresc din toata inima sa te faci bine….sa te vad iar zambitoare si pusa mereu pe glume:((…cris,cosmin fiti tari… de mami tau ce sa ma zic saraca:((…..

  16. cry-cry

    in numele meu si al colegilor
    Dzeu sa te ierte si sa te odihnesti in pace FRATE,regrete eterne si condoleante familiei

  17. carmen

    amica de a lui gabi
    asi fi vrut sa fie o gluma cand mau sunat cei de la spital dar din pacate a fost adevarat cand am ajun in fata blocului sa anunt familia ei deja coborase erau in drum spre spital ai anuntate si pe ai nu mai stiu exact cine dar cand am ajuns la spital neli mi-a zis carmen gabi e mort nu-mia venit sa cred speram sa fie totusi o gluma dar in zadar mi- sau muiat picioarele si tremuram toata.a fost si va fi o suferinta incontinoare….e greu pt noi priteni apoi ce o fii in sufletu lu mama lui sora tata si nepoata….far cuvinte ……..dumnezeu sa te odihneasca in pace si vei ramane viu in sufletele noastre.

  18. pisky_org

    CIUTULE SA STII DE ACOLO UNDE ESTI TU SI VEGHEZI ASUPRA TUTUROR PRIETENILOR TAI NOI,NOI ITI MULTUMIM FRATE CA AM AVUT SANSA SA CUNOASTEM UN OM ASA BUN CA TINE ,SA STII CA MEREU VEI RAMANE IN SUFLETUL,IN INIMA ,IN AMINTIREA NOASTRA ASA CUM TE STIAM ……ADIKA O PERSOANA MEREU VESELA …………….PACE TIE FRATE SI ITI MULTUMIM CA AI EXISTAT PRINTRE NOI SI NEAI DAT POSIBILITATEA SA CUNOASTEM UN OM ASA BUN CA TINE …….DUMNEZEU SA TE AIBA IN PAZA SI INGERII FIE CU TINE FRATE………

  19. Marius

    Ciudata viata,de ce?…,oare vom sti dc?
    Nu am crezut cand am aflat si nici acum nu cred paraca este prea repede. Dar vom trai cu gandul ca acolo poate este mai fericit decat a fost in lumea asta,dar ce putem sa facem acum decat sa-i scriem cateva cuvinte dureroase si triste si sa ne gandim ca poate asa a vrut Dumnezeu.Condoleante familiei. Si el acolo unde este,sa nu uite ca noi il iubim si il vom purta in gandul nostru pt. todeauna.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

  20. Pop

    ……
    Din fericire l-am cunoscut personal pe Ciutu,….uffff …din pacate vorbele sunt mult prea putine…Dumnezeu sa te aiba in grija Ciutule!!!!Regrete Eterne!

  21. deea

    DE CE DOAMNE???
    nici acum dupa ce am fost la inmormantarea lui ink nu-mi vine sa cred ca ciutu ne-a parasit asa repede.mergand azi la mormantul lui am realizat ca defapt el nu mai este printre noi!este doar o amintire ce va ramane in sufletele noastre pentru totdeauna!coroanele de pe mormantul lui vb ce fel de om era si cata lume il iubea!condoleante fam lui care trece printr-un cosmar si daca aveti putin respect fata de durerea lor lasati comentariile rautacioase deoparte ca nu isi mai au rostul acum!DUMNEZEU SA TE IERTE GABY,NU TE VOM UITA NICIODATA:((!

  22. mihaitza pr din copilarie alexandra

    multa tristetze…:(:(((:(((
    ciutu…nici nu il cunosc nici nu stiu cum arata dar toti mi`au zis k a fost un baiat de treaba asa k pot sa spun si eu…Dumnezeu sa il ierte si sa ii fie tzarana usoara!!!Cat despre pr mea … astept sa se faca bn … in fiecare zii sunt trist si nu am nici un chef de viatza dar cand sunt la ea la spital parca ma simt mai linistit…stau si ma uit la ea si astept din clipa in clipa sa deschida ochii…sa ne imbratzisheze…stiu k nu mai este mult(SPER K CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU ASA VA FII) pana atunci astept si o vizitez in continuare pana cand se va face bn…

  23. mihaitza pr din copilarie alexandra

    ceva ciudat
    nush dak si voi pr ei simtitzi la fel dar eu in fiecare clipa simt cum ceva ma cheama ma striga sau cel putin ma face sa simt k alexandra ma cheama … si de aceea merg la ea cat pot de des…sper k familia ei sa ma intzeleaga si sa nu deranjez.ALEXUTZA NOI TE ASTEPTAM SA ITI REVII!

  24. Mariana

    Rugaciuni pentru GABI
    Dumnezeu sa te ierte, odihneste-te in pace.
    Ne ramane doar sa ne rugam pentru sufletul tau…

  25. Mariana

    Rugaciuni pentru GABI
    Dumnezeu sa te ierte, odihneste-te in pace.
    Ne ramane doar sa ne rugam pentru sufletul tau…

  26. mihaitza pr din copilarie alexandra

    :(:(:(:(:(((( =((
    azi nu am mai venit la tine stau si ma gandesc la tn…nush astept sa te faci bn ma rog la Dumnezeu…si astept mai scriu din cand in cand k sa mai scap sa mai ies din starea asta dar nu reusesc…:( totusi mai imi zboara gandu in trecut cum eran noi toti la bl eu,u,luci,alina.cris,cosmin,dany,emy,cristi,gaby etc. toti eram atat de unitzi si cred k ink suntem…nu stiu ce sa mai spun :((((((( =((((((( stau mai ma uit la pozele q u 1 am…cand o sa te faci bn o sa ti`o arat ;;) :*:*:*:*:X:X:X:X:X iti simtzim lipsa…chiar dak u nu stii de mesajele astea sper k sa stam unul langa altul si o sa le citim 😛 ink 1 data condoleantze fam. pt gaby

  27. simona si ginel dristor

    prieteni dumnezeu
    dumnezeusa-l ierte. nu mai comentati atata pe acest subiect este foarte dureros pentru toata lumea care la cunoscut.nu te vom uita niciodata vei trai mereu in sufletele noastre .odihnestete in pace. regrete eterne familiei .

  28. simona si ginel dristor

    prieteni
    neli nu-i mai ascultati parerile la toti unii vorbesc duar sa se afle in treaba .sa ai grija de amy fiindca are nevoie de tine .sa ai grija de mama ta stiu ca e daramata .gaby{razvan}era sufletul si mana ei dreapta.te asteptam pe la noi cand vii la aia batrana.dumnezeu sa-lodihneasca in pace

  29. GEANINA SI MIRCEA(Spania)

    Regrete eterne si rugaciune pt Gaby
    Dumnezeu sa-l ierte si sa il ocroteasca …nu te vom uita niciodata, sincere condoleante familiei…din pacate vorbele sunt prea putine pt a exprima tot ce simtim …A murit un frate,… inca un inger s-a dus la Cer.

  30. GEANINA SI MIRCEA(Spania)

    Regrete eterne si rugaciune pt Gaby
    Dumnezeu sa-l ierte si sa il ocroteasca …nu te vom uita niciodata, sincere condoleante familiei…din pacate vorbele sunt prea putine pt a exprima tot ce simtim …A murit un frate,… inca un inger s-a dus la Cer.

  31. GEANINA SI MIRCEA(Spania)

    Regrete eterne si rugaciune pt Gaby
    Dumnezeu sa-l ierte si sa il ocroteasca …nu te vom uita niciodata, sincere condoleante familiei…din pacate vorbele sunt prea putine pt a exprima tot ce simtim …A murit un frate,… inca un inger s-a dus la Cer.

  32. GEANINA SI MIRCEA(Spania)

    Regrete eterne si rugaciune pt Gaby
    Dumnezeu sa-l ierte si sa il ocroteasca …nu te vom uita niciodata, sincere condoleante familiei…din pacate vorbele sunt prea putine pt a exprima tot ce simtim …A murit un frate,… inca un inger s-a dus la Cer.

  33. mihaitza pr din copilarie alexandra

    offff….
    ce sa mai zic…stau in casa…si ma gandesc la tn…alex nu ne parasii…:(((((((((:(((((((((:((((((((((((((:((((((((((((

  34. dani

    ……
    mare pacat ca a plecat dintre noi un suflet tanar,iar un altul se chinuie!D-zeu sa il ierte pe el si sa il ocroteasca iar ei sa ii dea multa sanatate sa depaseasca momentul! daca nu stii,te invatam/daca nu poti,te ajutam/daca nu vrei,te obligam sa traiesti si sa te faci bine!!!DOAMNE AJUTA!

  35. mihaitza pr din copilarie alexandra

    :(:(:(:(:(((( =((
    cum zice si dani :* dak nu stii,te invatzam
    dak nu potzi,te ajutam
    dak nu vrei,te obligam sa TRAIESTI SI SA TE FACI BN!

  36. alisa_024

    de ce asa repede te-i dus babule?
    vb nu-si au rostul durerea e prea mare sa poti descrie in cuvinte Dumnezeu sa te odihneasca in pace si condoleante fam care e in mare doliu de asemenea si noi prieteni lui …..fara cuvinte sa te odihnesti in pace babule

  37. andana(sp)

    pentru un prieten scump…
    nu ca ar interesa…na-si vrea sa deranjez pe nimeni. Pe GABY il cunosc de prin clasa a-IV,practic am copilarit impreuna(eram toti o mare familie).Atatea amintiri placute…Era o persoana diferita,plina de viata,mereu cu zambetul pe buze,traia ca sa fie fericit.Sunt departe,dar am simtit totul atat de aproape(presiunea e prea mare).Nu stiu,chiar nu am cuvinte,nu pot sa cred(doliu s-a asternut pe pamant,e o liniste cumplita)…pentru mine e o tragedie.Mereu o sa traiesti in sufletele noastre…sper sa ne veghezi de acolo de sus “ingerasi”.Dumnezeu sa te odihneasca in pace(priteni te vor iubi mereu)Sincere condoleante familiei!Cat despre frumoasa Alexandra,inca nu am apucat sa o cunosc,sper ca intro zi sa am placerea,asa cum sper ca sa-si revinasa,sa lupte,s-o faca pentru “EL”! Nely sper sa nu te superi pentru cuvintele spuse…

  38. Nicoleta

    Fosta iubita
    Simteam nevoia sa astern si eu cateva randuri aici…intre mine si el a fost ceva special o relatie total diferita cine stie despre ce este vb.ma intelege….e atat de greu..:((insa asa a fost sa fie..ultima oara cand am vb cu el exact cu o saptamana inaintea tragicului accident imi spunea k vrea si el sa se aseze la casa lui sa-si intemeieze o familie…eu il incurajam si ii spuneam k nu trebuie sa-si faca griji ca inca este tanar dar…:((s-a dus.Ramasesem foarte buni amici (eu sunt casatorita am un copil)si asta ii doream si lui dar asa a vrut D-zeu….regrete eterne condoleante familiei o sa ramai in sufletele noastre intotdeauna.Fa Doamne o minune macar Alexandra sa se faca bine!!!

  39. Marina(Mimi)

    nu imi vine sa cred…si totusi adevarat
    uneori viata e nedreapta cu noi,razi,glumesti,si deoadata te trezesti ca de fapt viata e doar un drum spre moarte..era prea tanar ca sa moara…era prea plin de viata..niciodata nu l-am vazut suparat..e greu pt toata lumea care l-a cunoscut..chiar si pt mine…a murit chiar de ziua mea de nastere,eu am aflat dupa 2 zile..ma uit la poze si nu pot sa cred ca tocmai ciutu a plecat dintre noi..pacat..D-zeu sa-l ierte si sa aibe grija de sufletul lui..alexandra nu te cunosc..dar fa-te bine..condoleante tuturor celor indurerati

  40. kuku

    un prieten
    a fost sa dus si va ramane in sufletele noastre.cel de sus sa aiba grija de tine akolo unde teai dus CIUTU.VEI RAMANE IN AMINTIREA MEA K UN BAIAT VESEL SI IUBITOR K CEI DE LANGA TINE

  41. crisuka

    sora aleksandrei
    o sapt si o zii atat a trecut de tragicul accident.surioara mea tot la fel se afla.pe zii cetrece tot asteptam sa aflam ceva,reactii de ale ei si azi stand langa ea leam observat,a inceput usor usor sa respire singura si sa faca miscari de la durerea pe care o suporta,a tusit si asta inseamna ca creierul a inceput sai transmita corpului reactii.DOAMNE AJUTA si fao pe sora mea bine…DUMNEZEU sa-l odihneasca in pace pe Gabita.NU TE VOM UITA NICI O DATA

  42. mihaitza pr din copilarie alexandra

    sper…si ma rog
    am citit ce ai scris u criss si am inceput sa plang de bucurie…poate nu e cazul ink dar o sa iti explic de ce…

  43. mihaitza pr din copilarie alexandra

    scz…
    sper sa nu deranjez vreodata pe cineva care este pr cu ciutu … Dumnezeu sa il ierte! si sper k alexandra sa se faca bn…

  44. Nicoleta

    speranta
    Ma rog in fiecare zi ca Alexandra sa se faca bine….nu o cunosc….asa m-am bucurat astazi knd am citit aici k a miscat…S-a de D-zeu sa se faca bine.GABY D-zeu sa te ierte,ramai in sufletele noastre.Nu mai am liniste de cand sa intamplat aceasta tragedie:(((

  45. mishy

    ai incredere
    sunt sigura ca se va face bine snt atatea persoane kare vor so ajute..ai incredere si totul va fi bn si isi va reveni

  46. Nicoleta

    ?
    Dak mai este nevoie de sange si stie cineva sa-mi zica si mie vreau sa ma duc la spital impreuna cu o prietena sa ajutam la revenirea Alexandrei

  47. danyela

    fosta iubita
    inca sunt blocata si nu imi vina sa cred ca baby nu mai este printre noi.Dumnezeu sa-l odicneasca ………

  48. mariana

    prieteni foarte buni gaby
    gaby D-zeu sa te odihneasca in pace si sa ai grija de alexandra acolo unde esti si sa-i dai putere sa traiasca si sa-si revine.nu te cunosc alexandra dar i-ti doresc multa sanatate si putere sa traiesti alaturi de fam ta si prieteni tai o sa vina si ora mea in tara si o sa vina la tine sa-ti doneze sange sa te faci bine cu darg mariana din jp . condoleante fam gaby si putere de-a merge mai departe cu putere durerea e prea mare sa o poti descrie in cuvinte :(((

  49. mihaitza pr din copilarie alexandra

    astept…
    uite k Dumnezeu ne`am mai dat un semn…si acum astept sa deschizi ochii 🙂

  50. ynna

    prieteni gaby
    ink nu-mi vine sa cred.am fost acolo, am plans cu totii la plecarea bunului nostru prieten si il von pastra in suflet si in amintire.multa durere si multe lacrimi, multi prieteni, multe flori si multe masini care l-au condus pe ultimul drum.si acum pastram durere in suflet.Dumnezeu sa te ierte si sa te primeasca la El, pentru ca ai meritat, prieten bun!
    Condoleante familiei

  51. ynna

    prieteni gaby
    pentru alexuta, fa-te bine si adu-ti aminte k ink un inger vegheaza asupra ta (gaby)si iti va da puterea sa mergi mai departe.ne rugam pt tine si te asteptam printre noi.Insanatosire grabnica!

  52. crespo_rahova

    un prieten
    ne rugam si ne gandim la sora noastra alexandra..insa ne gandim si la tine gabi..nu te vom uita niciodata..

  53. alina_ady

    prieteni
    simt si yo nevoia sa astern cateva randuri…ciutu a fost un prieten foarte bun cu noi..ink nu imi vine sa cred ce sa intamplat…il ast si acum sa vina pe la pizzerie..iar alexa ce sa mai spun…eram prietene foarte bune ne vedeam in fiecare zi..am vb cu ei chiar cu 1 zi inainte de nefericitul accident…stiam ca vroiau sa intemeieze o familie…pacat ..mare pacat..alexa suntem alaturi de tine totii prietenii..asteptam sa te faci bine si sa radem iar impreuna…sa fim noi totii prieteni alaturi de ea cand o sa isi revina si o sa afle ce sa intamplat cu gaby…te pupam..gasca de la delia

  54. Nicoleta

    ….
    ASTAZI MA VOI DUCE LA GABY LA MORMANT SA APRIND O LUMANARE….nu l-am putut conduce pe ultimul drum…:((am vrut sa ramana in sufletul meu numai amintire placute cu el…sper sa ma ierte ca nu am fost.DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE GABY….

  55. sim....prietena cu aman2

    spuneti-mi ca nu-i adevarat…
    speneti-mi ca ce am aflat mai devreme nu poate fi adevarat,nu se poate ca si ea sa fi plecat:((((((,nu accept asa ceva…..

  56. sim....prietena cu aman2

    imi lipsesc aman2..
    spuneti-mi ca ce am aflat mai devreme nu poate fi adevarat,nu se poate ca si ea sa fi plecat:((((((,nu accept asa ceva…..

  57. mihaitza pr din copilarie alexandra

    :((((((((:(((((((=((((((((
    ce de ce alexandra de ce frumoaso de ce ai placet???Trebuia sa lupti sa nu te dai batuta oricat ar fii durat noi am fost cu tine … vino inapoi alexandra nu ne parasiii :((((((((=((((((((((((

  58. alina_ady prieteni cu aman2

    :((((((((((((((((((((((
    ingerul trebuia sa stea alaturi de noi..pe pamant…mereu vei fi in sufletele noastre

  59. mihaitza pr din copilarie alexandra


    niciodata nu am dorit moartea cuiva dar acum o doresc acelei “doamne” si o sa ajunga si ea in IAD k acolo ii este locul!!!SA NU CREZI K O SA MAI A—-E MAINE!!!

  60. byby

    :(((
    chair dak nu o cun..m a impresionat f mult cazul acesta..si acum cand am aflat ca si alexandra sa dus..nu pot sa cred..imi pare ffff rau…condoleante familiei..si DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE

  61. carmen

    amica gaby
    sincer imi pare nespus de rau ca sa dus si alexandra condoleante familie dumnezeu sa va aiba in paza pe amandoi acolo unde sunteti dumnezeu sa va odihneasca in pace.

  62. Corina

    Mare pacat!!!
    Ce pot sa spun ..nu ma asteptam sa se intample asta!!!imi pare foarte rau!!Speram sa-si revina si sa o avem din nou printre noi…!!!Dumnezeu sa o odihnesca in pace si pe ea si pe Gabi!!!Si condoleante familiei!!!!NU TE VOM UITA NICIODATA!!

  63. Corina

    Mare pacat!!!
    Ce pot sa spun ..nu ma asteptam sa se intample asta!!!imi pare foarte rau!!Speram sa-si revina si sa o avem din nou printre noi…!!!Dumnezeu sa o odihnesca in pace si pe ea si pe Gabi!!!Si condoleante familiei!!!!NU TE VOM UITA NICIODATA!!

  64. Corina

    Mare pacat!!!
    Ce pot sa spun ..nu ma asteptam sa se intample asta!!!imi pare foarte rau!!Speram sa-si revina si sa o avem din nou printre noi…!!!Dumnezeu sa o odihnesca in pace si pe ea si pe Gabi!!!Si condoleante familiei!!!!NU TE VOM UITA NICIODATA!!

  65. Nike`y

    ……………..
    Ai fost..esti…si vei ramane favorita mea….Te ubesc oriunde ai fi!!!..dumnezeu sa te aiva la inima lui…sa iti daruiasca toata dragostea si linistea sufleteasca…si sa ii intareasca pe cei ce i-ai lasat in urma ta cu inimile indurerate…Vei ramane in inima mea:*:*:*:**:

  66. mihaitza pr din copilarie alexandra

    nu o sa te uit
    sa stii k nu o sa te uiti niciodara si u stii bn asta cum nu te`am uitat de atata timp nu o sa te uiti nici de acum incolo…sper k nici u sa nu ma uiti…caci intr`o zii sper sa ne revedem si atunci o sa fim cu totii fericitzi…Sper k esti bn acolo cu pr tau gaby…si u k esti mai mare…ai u grija de fratziorul meu k mi`e dor si de el!!!

  67. Nike`y

    ……………..
    Ai fost..esti…si vei ramane favorita mea….Te ubesc oriunde ai fi!!!..dumnezeu sa te aiva la inima lui…sa iti daruiasca toata dragostea si linistea sufleteasca…si sa ii intareasca pe cei ce i-ai lasat in urma ta cu inimile indurerate…Vei ramane in inima mea:*:*:*:**:

  68. Nike`y

    ……………..
    Ai fost..esti…si vei ramane favorita mea….Te ubesc oriunde ai fi!!!..dumnezeu sa te aiva la inima lui…sa iti daruiasca toata dragostea si linistea sufleteasca…si sa ii intareasca pe cei ce i-ai lasat in urma ta cu inimile indurerate…Vei ramane in inima mea:*:*:*:**:

  69. roxana

    alexandra si gaby
    imi pare super rau k au murit amundoi pt k se iubeau foarte mult erau unul pt celalant si DUMNEZEU SA VA ODIHNEASCA IN PECE.

  70. pisky_org

    prieten aman2
    doamne pacat mare pacat ca sa stins si alexandra ….. ce sa mai fara cuvinte dumnezeu so odihnesca in pace

  71. Liviu

    Aleksandra
    POt sa va spun un mic mai multe…..sunt fostul ei preten si din pacate durerea este prea mare pt noi cei care am fost un pic mai aproape de ea si de familia ei….eu 1 personal nu l-am cunoscut pe Ciutu` am inteles k era baiat bun k se iubeau mult…..Imi pare foarte rau de ceea ce s-a intamplat…E incredibil…

  72. Liviu

    Aleksandra
    Avea 20 de ani si 12 zile si din pacate acum trebuie sa vb de ea la trecut….(vreau sa va intreb pe voi pana la urma pe cine a dat vinovat)..As vrea sa va rog sa veniti cat mai multi la inmormantarea ei…ii placea tare mult sa aiba multi preteni si de aceea va rog sa veniti sa ii fim alaturi makr pe ultimul drum….Sa sti ALEKSANDRA k eu si familia mea nu te vom uita niciodata…CONDOLEANTE COSMINE…SA STI K VEI RAMANE MEREU “CUMNATUL MEU” IMI PARE FOARTE RAU….POATE K DUMNEZEU A VRUT SA FIE AMANDOI ACOLO IN CERURI SA ISI CONTINUE DRAGOSTEA….VA PUP PE AMANDOI SI IMI PARE FOARTE RAU….

  73. mihaitza pr din copilarie alexandra

    regrete
    TREBUIE SA FIM TARI SI UNITZI!!!CU SIGURANTZA DUREREA DIN SUFLET NU O SA DISPARA NICIODATA…DAR MACAR SA O PASTRAM IN SUFLETELE NOASTRE ASA CUM ERA EA MEREU!VESELA SI FRUMOASA!!!

  74. simona/ginel=dristor

    alexandragaby
    pe alexandra noi nu am cunoscut-o doar pe gaby . pacat ca s-a intimplat o asa mare nenorocire pentru ambele familii .dar poate ca acolo sus sunt la fel de fericiti cum erau si printre noi .d-zeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace pe amindoi .ne vom ruga pentru sufletele voastre
    .sper ca pe acea zis soferita sa o pedepseasca d-zeu ca de lege a scapat condoleante famiilior ne pare foarte rau de cele intimplate .sa va iubiti la fel de mult .regrete eterne

  75. mihaitza pr din copilarie alexandra

    :((((((((:(((((((=(((((((( OARE EXISTI??
    DE CE ESTI U DOAMNE ACOLO SUS NU K SA AI GRIJA DE NOI?DE CE NU IMI IEI TOTUL DE PE PAMANT DE CE NU MA IEI SI PE MINE!????SI ASA MI`AI LUAT DESTULE!!! ALEX SA STII K NU TE VOM UITA NICIODATA!!!!!

  76. Liviu

    Aleksandra
    Revin si eu cu o modificare avea 20 de ani 1 luna si 12 zile…e pacat k trebuie sa spunem “avea”,”era” si tot asa sa vb de ea la trecut.PACAT…Am inteles k o va inmormanta joi sau sambata…ramane sa vedem si sper sa veniti kt mai multi..

  77. Liviu

    Aleksandra
    Revin si eu cu o modificare avea 20 de ani 1 luna si 12 zile…e pacat k trebuie sa spunem “avea”,”era” si tot asa sa vb de ea la trecut.PACAT…Am inteles k o va inmormanta joi sau sambata…ramane sa vedem si sper sa veniti kt mai multi..

  78. Liviu

    Aleksandra
    Revin si eu cu o modificare avea 20 de ani 1 luna si 12 zile…e pacat k trebuie sa spunem “avea”,”era” si tot asa sa vb de ea la trecut.PACAT…Am inteles k o va inmormanta joi sau sambata…ramane sa vedem si sper sa veniti kt mai multi..

  79. Liviu

    Aleksandra
    Revin si eu cu o modificare avea 20 de ani 1 luna si 12 zile…e pacat k trebuie sa spunem “avea”,”era” si tot asa sa vb de ea la trecut.PACAT…Am inteles k o va inmormanta joi sau sambata…ramane sa vedem si sper sa veniti kt mai multi..

  80. Liviu

    Bikerii din toata lumea
    D-zeu sa-i odihneasca,asta e…it’s over 4 them.Noi restul,trebuie sa intelegem ceea ce e de inteles.Fara casca,cu pasager in spate …nu e ptr show off…chiar dc era vina conducatorului auto sau a motociclistului,acum nu mai are rost,nu te joci cu viata altora.Vrei viteza,mergi singur …si cat mai inafara orasului.Noi cei din Costanta ne-am mai linistit,iesim si ne dam in imprejurimile orasului,riscul in oras e prea mare.Cine pricepe,are de invatat..cine nu…lista neagra va continua cu siguranta,indiferent ca vrem sau nu…
    RIP

  81. Liviu

    Aleksandra
    Revin si eu cu o modificare avea 20 de ani 1 luna si 12 zile…e pacat k trebuie sa spunem “avea”,”era” si tot asa sa vb de ea la trecut.PACAT…Am inteles k o va inmormanta joi sau sambata…ramane sa vedem si sper sa veniti kt mai multi..

  82. Liviu

    Aleksandra
    Revin si eu cu o modificare avea 20 de ani 1 luna si 12 zile…e pacat k trebuie sa spunem “avea”,”era” si tot asa sa vb de ea la trecut.PACAT…Am inteles k o va inmormanta joi sau sambata…ramane sa vedem si sper sa veniti kt mai multi..

  83. Liviu

    Aleksandra
    Revin si eu cu o modificare avea 20 de ani 1 luna si 12 zile…e pacat k trebuie sa spunem “avea”,”era” si tot asa sa vb de ea la trecut.PACAT…Am inteles k o va inmormanta joi sau sambata…ramane sa vedem si sper sa veniti kt mai multi..

  84. Liviu

    Aleksandra
    Revin si eu cu o modificare avea 20 de ani 1 luna si 12 zile…e pacat k trebuie sa spunem “avea”,”era” si tot asa sa vb de ea la trecut.PACAT…Am inteles k o va inmormanta joi sau sambata…ramane sa vedem si sper sa veniti kt mai multi..

  85. Liviu

    Aleksandra
    Revin si eu cu o modificare avea 20 de ani 1 luna si 12 zile…e pacat k trebuie sa spunem “avea”,”era” si tot asa sa vb de ea la trecut.PACAT…Am inteles k o va inmormanta joi sau sambata…ramane sa vedem si sper sa veniti kt mai multi..

  86. crespo margeanului

    off..
    pt mine ciutu este plecat intro vacanta unde nu il vom mai vedea ceva timp pina cind si noi vom merge acolo..mai devreme sau mai tarziu…cind vom ajunge vom fii iar impreuna ca acum 1-2 saptamani…pt mine ciutu va ramane printre noi…ciutule nu te voi uita..

  87. crespo margeanului

    prieten
    o rugaminte …daca se poate o poza cu pritenelul si fratele nostru ciutu dasca se poate pune sub internet..asa il pot vedea in fiecare zii sau saptamana…cine citeste msj o poza cu ciutu..

  88. AliNuTsa

    Alexandra
    Nu i-am cunoscut nici pe Alexandra, nici pe Gabi, insa, intamplarea a facut sa aflu de ei. Credeam cu convingere ca Alexandra va reusi sa invinga moartea.E asa de putin spus “imi pare rau”.Dumnezeu sa-i ierte!

  89. Liviu

    Aleksandra
    Revin si eu cu o modificare avea 20 de ani 1 luna si 12 zile…e pacat k trebuie sa spunem “avea”,”era” si tot asa sa vb de ea la trecut.PACAT…Am inteles k o va inmormanta joi sau sambata…ramane sa vedem si sper sa veniti kt mai multi..

  90. Liviu

    Aleksandra
    Revin si eu cu o modificare avea 20 de ani 1 luna si 12 zile…e pacat k trebuie sa spunem “avea”,”era” si tot asa sa vb de ea la trecut.PACAT…Am inteles k o va inmormanta joi sau sambata…ramane sa vedem si sper sa veniti kt mai multi..

  91. Liviu

    Aleksandra
    Revin si eu cu o modificare avea 20 de ani 1 luna si 12 zile…e pacat k trebuie sa spunem “avea”,”era” si tot asa sa vb de ea la trecut.PACAT…Am inteles k o va inmormanta joi sau sambata…ramane sa vedem si sper sa veniti kt mai multi..

  92. Liviu

    Aleksandra
    Revin si eu cu o modificare avea 20 de ani 1 luna si 12 zile…e pacat k trebuie sa spunem “avea”,”era” si tot asa sa vb de ea la trecut.PACAT…Am inteles k o va inmormanta joi sau sambata…ramane sa vedem si sper sa veniti kt mai multi..

  93. Liviu

    Aleksandra
    Revin si eu cu o modificare avea 20 de ani 1 luna si 12 zile…e pacat k trebuie sa spunem “avea”,”era” si tot asa sa vb de ea la trecut.PACAT…Am inteles k o va inmormanta joi sau sambata…ramane sa vedem si sper sa veniti kt mai multi..

  94. simo....

    nu pot crede nici acum….durere mare …
    d-zeu ne-a pus la o mare incercare si azi…dar nu sa gandit de faptul ca ia luat de langa noi ca ne va provoca si multa durere…d-zeu sa va ierte pe aman2…m-am rugat la d-zeu sa iti revi cat mai repede sa te mai avem printre noi la pizzarie…sa dea domnu sa va iubiti si acolo la fel de mult ca aici …poate asa a fost sa fie ca voi 2 sa fiti si acolo impreuna…CONDOLEANTE FAMILIEI si nu va vom UITA NICIODATA sper ca de acolo de sus sa aveti grija si sa vegheati asupra fam voastre….nu va vom uita niciodata veti ramane in inimile noastre…

  95. gabriela

    alexxandra
    DOAMNE ajut-o ep alexandra …e PACAt k o fata asha tanara shi frumoasa sa se stinga din viatza…cat despre Gaby..D-ZEU sa-l ierte shi sa se ODiHNEASCA IN PACE!!!!

  96. andra,colega din generala

    este tare trist!!!
    doamne tine-o in viata pe alexandra colega mea din generala am ramas socata cand am citit nu-mi venea sa cred de ce ea? de ce ea? o fata foarte frumoasa,sportiva pe atunci si cu care t5e simteai bine oriunde, privirea ei era remarcata deoarece este foarte frumoasa, ii inchipui durerea celor 2 mai ales ca se iubeau,ceva ami dureros nu exista chiar imi curg lacrimile…

  97. andra,colega din generala

    este tare trist!!!
    a murit nu pot sa cred…poate pe lumea cealalta cei doi vor trai in pace si vor avea grija de noi ceilalti de acolo de sus alexandra…era o fata minunata din toate punctele de vedere pacat, pacat de Dumnezeu ca i-a copii asa minunati

  98. andra,colega din generala

    este tare trist!!!
    :((((( prea dureros , condoleante familiei si tinetiva tari cat puteti, este f dureros cel mai dureros pt parintii sa-si ingroape copiii dar si pt noi cei acre am cunoscuto un inger de fata

  99. Anna

    Aleksutza
    o stiam din vedere —-ar knd am auzit k a murit am plans…pakt era o fata frumosa ji tanara….Dumnezeu s-o ierte ji sa o aiba in paza….imi pare sincer rau…:((

  100. Anna

    Aleksutza
    o stiam din vedere —-ar knd am auzit k a murit am plans…pakt era o fata frumosa ji tanara….Dumnezeu s-o ierte ji sa o aiba in paza….imi pare sincer rau…:((

  101. Liviu

    Aleksandra
    Am mare rugaminte la fostii colegi ai Aleksandrei….nr meu de tel este 0720 84 80 99 sunati-ma sau dati un sms sa vedem cum facem sa veniti si voi la inmormantare.Cu siguranta se va bucura…

  102. Liviu

    Aleksandra
    Revin si eu cu o modificare avea 20 de ani 1 luna si 12 zile…e pacat k trebuie sa spunem “avea”,”era” si tot asa sa vb de ea la trecut.PACAT…Am inteles k o va inmormanta joi sau sambata…ramane sa vedem si sper sa veniti kt mai multi..

  103. Liviu

    Aleksandra
    Revin si eu cu o modificare avea 20 de ani 1 luna si 12 zile…e pacat k trebuie sa spunem “avea”,”era” si tot asa sa vb de ea la trecut.PACAT…Am inteles k o va inmormanta joi sau sambata…ramane sa vedem si sper sa veniti kt mai multi..

  104. ANDREEA

    este incredibil
    nu pot sa cred nici acum intelesesem ca doctorul a spus ca a trecut de saptamana critica si acum aud ca a murit si ea. DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA

  105. imi pare sincer rau

    dumnezeu sa ii ierte
    ii stiam din vedere si se vd ca se iubeau sincer.dumnezeu sa aiba grija de 2 ingeri.

  106. Nike`y

    ….
    Pentru totzi cei ce doresc sa ii facem o plecare frumoasa acestui ingerash…este nevoie si de ajutor financiar!!!din pacate viatza este cruda

  107. liviu

    Dumnezeu sa-i odihneasca in pace
    nu i-am cunoscut pe nici unul dintre ei , am auzit de acest tragic accident de la un tovaras care era prieten bun cu alexandra …. pacat de ei … D-zeu sa ii odihneasca in pace!

  108. alina-prietena cu aman2

    poza cu ei…
    am citi ca vreti poza cu aexa si cu ciutu..dinpacate nu stu cum sa o pun aici..cinestie si vrea sa ma ajute…lasati un mesaj si ajutati-ma sa pun o poza de-a lor…in memoria lor..si pt toti cei i0au cunoscut…dumnezeu sa aia grija de voi 2 ingeri ce v-ati dus prea devreme….

  109. alina

    poze..
    am mai pus cateva poze cu alexa..din pacate am mai multe cu ea si nu cu amandoi…cine mai are poze cu ei 2 sa le pna pe hi5

  110. BULGARU

    Accident
    Dumnezeu sa te odihneasca in pace GABY”Ciutu” Nu te vom uita niciodata..Erai cel mai vesel baiat..Mereu te vedeam zambind..Oare de ce Dumnezeu este asa nedrept.:((Ai grija de familia ta de acolo de sus.Noi prieteni Te Vom Iubi Mereu..:(

  111. mihaitza pr din copilarie alexandra

    nu o sa te uit
    acum 2-3 zile plangeam de bucurie k ai inceput sa respiri…acum o sa plang toata viatza k ai plecat de langa noi :(:(((( =((((

  112. laura

    nu o sa va uit niciodata
    dumnezeu sa-i ierte.nu o sa va uit niciodata prieteni dragi.as vrea sa stiu cand o inmormanteaza pe alexutza:(:(:(:(:(

  113. Nicoleta

    fosta iubita Gaby
    nu am cuvinte….imi pare atat de rau:(((D-zeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace.Am fost ieri la mormantul lui Gaby si tot nu imi vine sa cred ca el nu mai este:((

  114. Nicoleta

    poze….
    Va rog dak se poate sa-mi trim si mie cineva poze cu ei…id meu este maryyna_2006 pt k nu am reusit sa le vad pe hi5.

  115. crespo margeanului

    prieten
    sa imi zica si mie cineva cum se simte Alexa…unde sint nu stiu nimik de nimeni dcit din msj-le voastre….Gabi nu am sa te uit fratioare!!

  116. COSMIN FRATELE ALEXEI

    pacat…mare pacat…
    11 septembie 1987 – 23 octombrie 2007 … 20 de ani 1 luna 12 zile …atata viata a avut sora mea…s-a dus sus sa fie langa Gabi…durerea e imensa…a crescut sub ochii mei…imi semana leit…aceasi ochii,aceleasi buze,aceleasi sprancene,acelasi nas,acelasi caracter…cand era greu am ras mereu…si ea facea la fel…nimeni nu ne-a stiut supararile si necazurile…lipsurile…pentru ca mereu amandoi am fost cu zambetul pe buze…este prima data cand nu mai pot zambii cum o fac mereu…nu-mi mai e foame si nici somn…va avea mereu un loc aparte in inima mea cum a avut din clipa cand s-a nascut…DUMNEZEU SA O IERTE SI SA SE ODIHNEASCA IN PACE!Cine vrea sa-si ia adio de la ea…va fi adusa acasa joi…iar inmormantarea va avea loc sambata la cimitirul Ghencea iar slujba la biserica de pe margeanului cu teius…

  117. COSMIN FRATELE ALEXEI

    pacat…mare pacat…
    11 septembie 1987 – 23 octombrie 2007 … 20 de ani 1 luna 12 zile …atata viata a avut sora mea…s-a dus sus sa fie langa Gabi…durerea e imensa…a crescut sub ochii mei…imi semana leit…aceasi ochii,aceleasi buze,aceleasi sprancene,acelasi nas,acelasi caracter…cand era greu am ras mereu…si ea facea la fel…nimeni nu ne-a stiut supararile si necazurile…lipsurile…pentru ca mereu amandoi am fost cu zambetul pe buze…este prima data cand nu mai pot zambii cum o fac mereu…nu-mi mai e foame si nici somn…va avea mereu un loc aparte in inima mea cum a avut din clipa cand s-a nascut…DUMNEZEU SA O IERTE SI SA SE ODIHNEASCA IN PACE!Cine vrea sa-si ia adio de la ea…va fi adusa acasa joi…iar inmormantarea va avea loc sambata la cimitirul Ghencea iar slujba la biserica de pe margeanului cu teius…

  118. laura

    foarte frumos
    foarte frumos a vb fratele ei de aceasta fata frumoasa ce a fost.dar as avea si eu o intrebare.de ce nu o duce langa ciutu la acelasi cimitir?ar fi frumos asa sa fie aproape unul de celalat.

  119. Mariana

    Pentru Cosmin, fratele Alexandrei
    Cosmin, zambeste-i Alexandrei. Va fi bine. Ea este bine. Nu pot sa explic de unde stiu asta, dar pur si simplu o stiu, o simt cu tot sufletul. Si sambata sper sa ai puterea sa o saruti virtual (ea va sti) si sa o imbratisezi mai senin, caci si pe ea o intristeaza sa te vada suferind. O vei intalni mai tarziu, cand ai sa pleci si tu. Suntem cu tine si cu ea.

  120. emy prieten de copilarie si fost vecini s35 ap 51 madrid

    pentru cosmin si critina
    sai fie tarana usoara si mergeti mai departe asta este sa intamplat nu putem da timp in napoi condoleante familiei croitoru va pupam din spania

  121. ynna

    din partea prietenilor
    condoleante pentru a noastra alexuta din partea tuturor prietenilor care inca nu au apucat sa posteze pe acest site.e durere mare pentru noi, dar stim k ea s-a dus langa gaby pentru a fi impreuna fara sa-i mai oreasca si sa-i critice nimeni.o sa fim alaturi de ea asa cum am fost si alaturi de gaby pe ultimul drum.chiar nu ma asteptam sa plece de langa noi dar…s-a dus spre o lume mai buna.
    condoleante familiei si celor care au cunoscut-o va rog sa va amintiti de ea asa cum era:vesela, frumoasa si mereu alaturi de gaby fericiti.

  122. ynna

    din partea prietenilor
    sper sa nu supere pe nimeni din familia ei ceea ce am scris mai devreme.stiu k reletia lor era criticata du anumite persoane, dar mai stiu k ei au fost impreuna mai presus de orice si ceea ce s-a intamplat ne dovedeste asta.va iubim si nu va vom uita.
    Dumnezeu sa va aibe in paza si sa va lase sa va iubiti la fel de mult la El asa cum ati facut-o si pe pamant.

  123. alina, verisoara alexei

    sunt langa voi prabusita de durere
    Cosmin imi este greu sa cred ca ……nu o voi mai vedea. Ma doare si mai tare ca nu pot fi acolo Sambata. Si am sa ma hranesc cu ultima noastra imbratisare de acum 2 saptamini, cand am lasat-o razand. Stiu ca acolo sus ii va fi mult mai bine ca aici……….dar cu noi cum ramine, cum vom trai fara ea……..eu nu concep sa nu o mai aud……sunt zdrobita de durere.De ce Dzeu a luat-o tocmai pe ea.De ce?
    Iubita mea, ce dor imi e de tine.DZEU SA O IERTE SI SA II FACA LOC PRINTRE INGERI….ERA UN INGER.

  124. andreea

    …………..
    imi pare siner rau o cunosc pe alexandra din generala.era o fata frumoasa si foarte vesela….pacat ca nu mai este….

  125. maistru mihaita

    incredibil
    am avut onoarea sa o cunosc pe alex la mare unde am fost colegi la aceiasi firma…nu imi vine sa cred ceea ce am citit pana acum…condoleante familiei si celor cxare am cunoscut-o,ca un adevarat prieten, o adevarata flacara a vietii ce s-a stins pre devreme…D-nezeu sa aiba grija de sufletul tau..ALEXANDRA

  126. raluk

    ……..
    imi pare atat d rau…nu am cuvinte…pe ciutu nu lam cunoscut dar —-a…..intradevar era o fata frumoasa…ea mia sters lacrimile cand am pierdut s eu o pers ffff draga…..condoleante familiei si prietenilor apropiati care au cunoscuto mai bn…..stiu k lucra la un magazin la scara unui bloc….acolo statea bunik mea…si d cate ori ma duceam sa cumpar ceva ea stia dinainte c vreau si cu zambetul ei dulce imi intindea pachetul d tigari….:((((( dureros…..INK O DATA CONDOLEANTE!!!

  127. Nike`y

    …..
    Uneori cuvintele nu mai au valoare….uneori viatza numai este dreapta…uneori ratziunea numai are logik…insa mai tot timpul ne hranim cu amintirea zilei de ieri!!!ne mai ramane decat bucuria k trecutul nu uita…astfel vom purta amintirea vie!!!Va sarut toata bunatatea daruita!!!pentru familie…chiar nu am cuvinte!!!!oricat ash incerca sa le gasesc puterea…nu au valoare….

  128. Gerula

    ….
    Am fost coleg de srviciu cu Gabi, imi vorbea mereu de Alexandra, o iubea mult, vroia sa fie impreuna….acum sunt

  129. laura

    cuvinte frumoase
    Daca citesti aceasta scrisoare inseamna ca m-am dus,
    Inseamna c-am vazut ultimul apus de soare
    Stiu ca te doare
    Dar nu mai plage
    De aici de sus iti vad lacrimile de sange
    Incearca …
    Incearca sa intelegi nu exista legi impotriva sortii
    Care din cand in cand arunca pe cineva .. in ghearele mortii
    Deci, a trebuit sa plec
    Stiu, inghiti in sec
    Dar, stii si tu, nu poti spune nu
    Cand Dumnezeu te cheama la el
    Oricum vreau sa spun ca am atins al meu tel
    Caci am iubit
    Am fot iubit
    Desi uneori am gresit
    Cred ca acum imi permit
    Sa spun ca nu am regrete
    Desi daca as dori as gasi cateva
    Dar asta nu conteaza, asta nu ne va aduce din nou impreuna
    Stiu suna pesimist dar asta este
    Incepe o noua zi, o noua poveste
    Oricum de acolo de sus voi veghe avievea
    Dumnezeu vrea..
    Asta … Fi sigura
    Nu esti singura
    Iar pe voi , prieteni subsemnatul va asigura
    Ca voi fi langa voi
    Caci si voi ati fost langa mine prin destule
    Prin noroi, suferinta, mizerie, umilinta si oricum …

    Nu ma voi schimba, chiar de sunt departe
    Nu va voi uita, chiar daca moartea ne desparte
    Nu ma voi schimba, nu ma voi schimba, chiar de sunt departe
    Nu va voi uita, chiar daca moartea ne desparte

    Chiar daca nu mai sunt printre voi acum
    Si ratacesc pe drumuri de fum
    Stiu ca n-am cum
    Sa nu va mai simt .. n-am cum sa nu va mai trimit gandurile mele
    Atunci cand simt ca va apasa zidurle grele
    Caci suntem sclavii aceleiasi suferinte
    Si avem acelasi dorinte
    Ar fi bine daca nu am crede in nimic
    Dar defapt avem prea multe credinte
    Nu-ti face griji pe care o alegi
    Caci nu faci decat sa te legi
    La ochi si sa mergi inainte
    Dozeaza-ti esenta in cuvinte
    Cedeaza-ti orgoliul
    Si nu ii purta trecutului doliul
    Dar nu uita, nu da ochi pentru dinte
    Caci in lumea ta zambetele sunt tinte
    Provocarilor nu le intoarce spatele
    Nu iti face griji daca ai ganduri rele
    Importante sunt faptele
    Nu-ti mai omori emotiile
    Maine vei avea altele
    Renunta sa mai pui inimii lacate
    Cu pacatele impace-te
    Si daca nu stii de ce esti in stare: Incearca-te !

    Nu ma voi schimba, chiar de sunt departe
    Nu va voi uita, chiar daca moartea ne desparte
    Nu ma voi schimba, nu ma voi schimba, chiar de sunt departe
    Nu va voi uita, chiar daca moartea ne desparte

  130. alina

    de ce?
    e inuman ceea ce traieste familia,e inuman ceea ce simt prietenii chiar si necunoscutzii……poate pt noi asa e poate pt ei e ceea ce era scris…intrebari fara raspuns….durere fara lacrimi…un gol imens si multa suferintza aici p pamant….acolo sus DUMNEZEU STIE!

  131. alina

    de ce este nevoie?
    daca stitzi k trebuie ceva puneti si voi aici k sa ajutam cu orice este nevoie sau lasati msj la co_co_ty@yahoo.com……haideti sa facem ceva frumos pt ei sa ne ajutam sa le usuram macar cealalta parte…daca nu avem putere pt altceva….

  132. anonim

    ink nu miam revenit!!
    nush ce sa zic ..in primul rand ii cunosc pe amandoi..dar .. pt mine gaby inseamna ceva mai mult decat un simplu prieten pt k noi am fost ceva mai mult de atat…. ce sa spun nu am cuv .. dzu sa va ierte

  133. alina

    pt gaby si alex
    dumnezeu sa va ierte ….sincer cred k gaby a vrut k alex sa fie langa el …asa k …odihnitiva in pace … si sper sa va intalniti si sa va iubiti la fel cum va iubeati cand erati in viata … am uitat sa precizez ..ii cun pe amandoi

  134. pity

    dumnezeu sa va ierte
    vreau sa stiu si eu la ce ora o duce p alexa la biserik si la ce ora e inmormantarea….va rog sa imi spuneti!!! si… dumnezeu sa va odihneasca in pace!

  135. Ramona

    ……………………………..
    Cat si-au dorit viata si cat au luptat!!!Dar acest accident cumpliti-a rapus iar stelutz lor pe veci a apus!!!!:-(

  136. Ramona

    ……..
    Cat si-au dorit viata si cat au luptat dar acest accident cumplit i-a rapus,iar stelutza lor pe veci a apus:-(

  137. Ramona

    ……………………………….
    acum mergeti pe un drum pe care nu exista suferinta si nici durere…impreuna ca de obicei.Dar parca prea devreme…impotriva vointei voastre.Nu va mai putem aduce printre noi dar va vom purta mereu in inimile noastre.Sa aveti grija de voi acolo sus..Dumnezeu sa va odihneasca in pace..condoleante familiilor Ma-nvaluie tristetea si-n piept am o povara ….:-(

  138. alina verisoara voastra

    azi ingerul a venit acasa
    Sunt sfasiata de durere stiind ca alexandra e acasa langa cei dragi, pentru ultima oara………….de ce doamne, de ce nu ai lasat-o langa noi, de ce ai trimis-o intr-o lume in care vom ajunge toti, dar cine stie daca ne vom intalni. Trebuie sa fim tari, dar este greu.Cum va fi viata noastra fara ea…………groaznica.Sunt langa voi, Cos, Cris, Anca si alecu…………sunt langa voi si urlu de durere……….nu pot sa cred ca nu o vom mai vedea incepand de sambata……………cumplita soarta……….d-zeu sa aibe grija de ea si de Gaby acolo sus.

  139. Vik

    n-a fost stupid ci real
    In nenorocitul asta de accident n-a fost decat un singur vinovat-stiti asta. Imi pare nespus de rau de Alexandra. Condoleante familiei. Cum a zis fratele ei: pacat, mare pacat!

  140. alina

    durere
    aseara am fost la alexa sa o vad…am zis ca am sa ma abtin sa nu plang…dar nu am putut,vroiam sa o iau in brate…sa rad cu ea cum faceam in urma cu 2 saptamani..sa glumim,cand mi-am dat seama ca lucrul asta nu se mai poate nu am rezistat si mi-au dat lacrimile…dar mi-a revenit razmbetul pe buze,mi-am amintito pe ea razand si instantaneu am ras si yo…ea nu era niciodata trista radea tot timpul…stiu ca de acolo din rai ea ne-a sp sa nu plangem cand o vedem sa radem..asa vrea ea…in sufletul meu asa va fi mereu cu zambetul pe buze…nu in cosciug…sufletul ei e alaturi de gaby in rai impreuna pt totdeauna asa cum erau si aici printre noi…sa fiti fericiti si sa vegheati asupra fratilor,parintior si prietenilor…te voi iubi tot timpul alexa…ma voi gandi tot timpul la tine pana ce voi veni si yo alaturi de tine si gaby…

  141. COSMIN FRATELE ALEXEI

    pt inmormantare
    0723 122 600 – 0765 509 490 sunati dupa ora 23:00 ca atunci voi stii sigur….pt alte detalii (cine vrea sa vina acasa pt adresa)sunati la orice ora…

  142. COSMIN FRATELE ALEXEI

    pt inmormantare
    offf….pe la 23:00 voi stii de inmormantare sigur…sunt zapacit si am uitat sa specific mai sus…pt orice detalii puteti suna -nu ma deranjaza sa-i vad prietenii alaturi…

  143. miki

    mihaitza pr din copilarie alexandra
    daca mai scri prostii cand durerea e imensa semeni cu cel al carui singur verdict este : CRIMA CU PREMEDITARE

  144. pity

    pt cine a filmat
    nu am fost la inmormantare pt k nu am putut.:(:(:(:( dar vreau sa vad si eu ceva dak a filmat cineva …va rog mult mult de tot

  145. andreea

    pacat…mare durere….
    mare durere a fost astazi.un inger,o mireasa a plecat dintre noi,nu a vrut sa ramana singura pe pamant,fara iubirea ei Gaby.de ce doamne ai luat de langa noi doi tineri frumosi ce aveau toata viata inainte?nu am sa uit niciodata ziua de 27 cand am condus o pe alexa pe ultimul ei drum in lumea asta….nu mi vine sa cred..sunt si acum socata,nu mi vine sa cred.

  146. Liviu

    Mare durere ne-ai dat Doamne
    Offf…vorbele nu sunt de prisos akum…numai e …DC????? greu de stiut….imposibil de imaginat…Doamne din inimioara mea te rog:ai grija de Aleksandra asa cum am avut si eu cand era pe pamant..Dk a facut cineva poze sau a filmat lasa-ti si voi un mesaj….ms mult….

  147. nicoleta


    dak are cineva poze de la inmormantare..nu am putut sa vin…id meu maryyna_2006 va rog sa imi trimiteti si mie

  148. alina

    fericire
    asta vrea alexa de la familie,prieteni,cunoscutzi,colegi….sa isi traiasca viatza,sa lupte pt ceea ce isi doresc…..sa fie mandra de voi,nu mai plangeti…ea nu va vrea asa….in amintirea ei sa zambim mai mult si sa fim fericitzi….desi e f greu dar trebuie…

  149. liana

    mereu alaturi de voi
    ADIO ALEXUTA!!!cu o viteza infinita,ai lasat in urma “dare” de lacrimi,suspine si durere!te-ai dus acolo unde nu exista durere,tristete,grija de ziua de maine,rautate….TE IUBIM SI NU TE VOM UITA NICIODATA..Dumnezeu sa te odihneasca in pace…Cosmin,Cristina trebuie sa fiti tari…viata merge inainte…

  150. crespo margeanului

    prietenul amandorora
    speram sa nu citesc asta..cu lacrimi in ochi scrie..imi erau prieteni amandoi..sincere condoleante..ma gandesc la ziua in care am sa vin acasa..sa merg sa le vb amandorora..cum obijnuiam acum ceva vreme..

  151. crespo margeanului

    prietenul amandorora
    cum Dumnezeu ii ia numai pe cei buni…sint atatea persoane care fac rau..criminali si violatori…si Dumnezeu nu ii ia

  152. anca_siks

    Ve-ti ramane in inima noastra…
    Ieri erai cu mine azi nu mai esti..Ce s-au scris candva au fost doar povesti..Tu imi sp mereu ‘Traieste-ti Clipa”..Viata n-a putut insa ierta..Tu esti sus acolo printre ingeri…M-ia ramas doar amintirea ta…:((…Dumnezeu sa ai ba grija de sufletele lor…Iubirea lor a fost atat de mare incat a rezistat chiar si dupa moarte..:)

  153. andreea

    …………
    il rog pe fratele lui Alexandra,Cosmin ,si pe toti cei care au filmat sau au facut poze la inmormantare sa imi sp si mie unde le pot gasi sau de unde le pot lua.am fost la inmormantare si a fost tragic.nu am sa uit niciodata aceasta zi.Dumnezeu sa i odihneasca in pace.

  154. andreea

    ……
    sper sa mai scrieti din cand in cand,cateva randuri in amintirea Alexandrei.Eu in fiecare seara intru sa ma uit daca a mai scris cineva,ceva .

  155. Nicoleta


    si eu lafel in fiecare zi intru sa ma uit…nu avem cum sa uitam raman in sufletele noastre mereu.D-zeu sa-i ierte

  156. COSMIN FRATELE ALEXEI

    ALEXANDRA TRAIESTE
    ALEXANDRA MEA TRAIESTE!ea traieste acum in mine atata timp cat voi trai si eu…n-am poze si nici filmari .nu am vrut sa am desii daca aveti careva vreau…cei care i-ati fost prieteni sunteti si prietenii mei…cei care ati fost la ea la spital sau acasa sa va luati adio sunteti bineveniti la usa mea… id meu de mess e cgshortyi daca aveti imagini sau ceva de spus…

  157. COSMIN FRATELE ALEXEI


    Este 6 :25 dim…inca nu m-am dus sa dorm…asa imi petrec timpul de cand alexandra nu mai ajunge acasa…nu mai vreau nimik…nu mai dorm mananc odata ppe zi…ma doare inima si strang in mine durerea…intr-o zi o voi elibera…

  158. COSMIN FRATELE ALEXEI


    Va ramane mereu sora mea mai mica…Cristina cea mijlocie…ma voi trezi cu ea in gand si voi adormii cu gandul la ea…

  159. Ramona

    M-am inspirat …din ceea ce traiesti tu…
    in acest moment…..sentimentele tale fata de surioara ta care inca traieste in inima ta…..in inimile tuturor celor care au cunoscut-o!!!:((

  160. ......................

    🙁
    Ceruri se desfac, ingeri mor,
    Cu aripi si mai mari altii se vor naste
    Si viata merge inainte pe umerii lor,
    Ei ne vor feri de raul ce ne paste.

    Suflete se sting pentru a da suflet
    Celor ce se nasc iar prin a lor viata
    Inoiesc trecutul si improspateaza
    Viata invechita ce inainteaza.

    Sori se sting si stele mor,
    Ca apoi pe cer mai stralucitor
    Sa apara astrii si sa duca-n vreme
    Si lumina celor stinsa prea devreme.

    Apele inghit pamantul ca sa dea pamant
    Celor care-n multe lacrimi l-au scaldat
    Si viata merge inainte indiferent de vreme,
    Ea nu tine cont de timpul care trece.

    Viata merge inainte, trece peste noi,
    Peste ceru-ntreg si peste nevoi,
    Peste plansul tau si peste pamant.
    Viata merge inainte indiferent de vant.

  161. :(((((((((((((:(((((((((((((

    durere in suflet nu va vom uita
    Ceruri se desfac, ingeri mor, Cu aripi si mai mari altii se vor naste Si viata merge inainte pe umerii lor, Ei ne vor feri de raul ce ne paste. Suflete se sting pentru a da suflet Celor ce se nasc iar prin a lor viata Inoiesc trecutul si improspateaza Viata invechita ce inainteaza. Sori se sting si stele mor, Ca apoi pe cer mai stralucitor Sa apara astrii si sa duca-n vreme Si lumina celor stinsa prea devreme. Apele inghit pamantul ca sa dea pamant Celor care-n multe lacrimi l-au scaldat Si viata merge inainte indiferent de vreme, Ea nu tine cont de timpul care trece. Viata merge inainte, trece peste noi, Peste ceru-ntreg si peste nevoi, Peste plansul tau si peste pamant. Viata merge inainte indiferent de vant.

  162. :(((((((((((((((((

    foarte dureros
    Goodbye Friendship’s rose
    May you ever grow in our hearts
    You were the grace that placed itself
    Where lives were torn apart
    You called out to our country
    And you whispered to those in pain
    Now you belong to heaven
    And the stars spell out your name

    And it seems to me you lived your life
    Like a candle in the wind
    Never fading with the sunset
    When the rain set in
    And your footsteps will always fall here
    Along Friendship’s greenest hills
    Your candle’s burned out long before
    Your legend ever will
    Loveliness we’ve lost

    These empty days without your smile
    This torch we’ll always carry
    For our nation’s golden child
    And even though we try
    The truth brings us to tears
    All our words cannot express
    The joy you brought us through the years
    And it seems to me you lived your life

    Like a candle in the wind
    Never fading with the sunset
    When the rain set in
    And your footsteps will always fall here
    Along Firendship’s greenest hills
    Your candle’s burned our long before
    Your legend ever will
    Goodbye Friendship’s rose

    May you ever grow in our hearts
    You were the grace that placed itself
    Where lives were torn apart
    Goodbye Friendship’s rose
    From a country lost without your soul
    ho’ll miss the wings of your compassion
    More than you’ll ever know

    And it seems to me you lived your life
    Like a candle in the wind
    Never fading with the sunset
    When the rain set in
    And you footsteps will always fall here
    Along Friendship’s greenest hills
    Your candle’s burned out long before
    Your legend ever will

  163. andreea

    …………
    Cosmin,te rog sa fii tare.In fiecare seara stau si ma gandesc si nu mi vine sa cred ca Alexandra nu mai este.Astazi mama si sora ta au trecut pe langa mine si ma gandeam>oare cum este in casa fara ea.Gandurile si durerea ta sunt si ale mele.Insa cea mai mare durere nu o stiu>cum este fara ea in casa.IMI PARE FFF RAU CA UN INGER FRUMOS NU MAI ESTE PRINTRE NOI.PACAT….MARE PACAT…am fost la inmormantare si ….nu mai am cuvinte…VA ROG MULT SA NU UITATI SA MAI SCRIETI DIN CAND IN CAND CATEVA CUVINTE IN AMINTIREA ALEXANDREI..

  164. ALINA, VERISOARA ALEXANDREI

    te simt langa mine
    pasesc pe strazi indepartate, necunoscute dar am o certitudine………….o simt pe alexandra langa mine.Vorbesc cu ea ii spun tot ce simt si ………..ma amagesc ca ea ma aude. Stiu ca ea este langa noi, cei pe care i-a iubit, asa cum si noi suntem langa ea, fie si de la distanta.Nu voi avea liniste de acum incolo, si o voi pastra in inima mea ca pe cel mai de pret lucru, Ea este verisoara mea mai mica si asa va ramine pana ne vom intalni amandoua, acolo sus.Te voi iubi mereu draga mea Alexandra

  165. AndreeA

    :((
    NU v-am cunoscut…erati doar motociclisti…sincer nu ma pot oprii din plans…ma gandesc la durerea ce o au familia si prietenii…incercati sa fiti tari…pentru ei…sigur ei va privesc de sus…si vor avea grija de voi…sincere regrete familiilor,prietenilor si tuturor care sufera din cauza disparitiei lor…iar noi…voi…toti ceilalti sa invatam din aceasta intamplare tragica…viata atarna de un fir de ata…Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace…si sper sa fi-ti impreuna si in Ceruri…:(

  166. pisky

    condoleante
    lam cunoscut pe ciutu prin frate-le meu dar era un om deosebit .pe mine ma ajutat tare mult si imi este tare greu sa accept ca nu mai este nici nici alex ma rog sa vegheze asupra omeniri si sa fie fericiti acolo sus sa-u regasit eu cu citeva zil;e inainte iamj spus sa il viinda si a spus ca da dar dumnezeu ia chemat la el im8i este tare greu sa vorbesc dum nezeu sa ii ierte gabi si alex vegheati-ne si feritine de rele nu va vom uita

  167. ionut fratele luipisky

    sper sa nu ne uiti ciutule
    mai ajutat tare mult ciutule si iti multumesc mult .tu erai un om care ajutai pe toata lume-a asta era menire-a ta sa ajuti pe toata lumea sper de acolo de sus sa ne veghezi de acolo de printre ingeri imi este tare greu sa accept ca nu mai esti frate.dumnezeu va chemat asa de vremae sus va-ti gasit iubire-a sus nin ceruri si sper din cind in cind sa va uita-ti si la cei ce va iubesc sa ne indrumat-i spre drumul cel bun.dumnezeu sa va odihneasca in pace si sa va iubi-ti mult.nu te voi uita frate niciodata iubitiva acolo sus

  168. smoke

    sunt socat si acum!
    dumnezeu sa te ierte si sa ai grija de toti acolo unde te.ai dus!! ai fost un om cu un mare caracte, ai avut respect pt ori ce om!!! dumnezeu ia nu mai oameni buni si pe cei rai ii lasa aici nu este corect!! ast in fiecare zi sa cobori la masina si sa placi, dar acum sta in fata blocului asteptand sa o conduci!!!! imi pare enorm de rau , gaby o sa fii mereu in mintea mea!! am ramas doar cu amintirile si cu pozele! :(((( ai grija de noi

  169. prietena

    condoleante:((((((((((((((((
    gandul a poarta iar la tine si plang si nu imi e bn din clipa cand eu team vazut am vazut ce ma pierdut!

  170. ALINA,MARIUS,GABY-PRIETENII LUI EDUARD

    SUFERINTA MARE
    Mai este putin si se face o luna de la tragicul accident si nu ne vine sa credem ca nu-l vom mai avea nicodata pe Edita alaturi de noi…a fost o persoana deosebita,plina de viata…dar din pacate i-a lipsit norocul…Ne este dor de zilele in care plecam cu totii si cutreieram Bucurestiul…de colo colo…iar acum dragul nostru prieten nu va mai fi niciodata alaturi de noi…sa ne bucuram cu totii de acele momente frumoase..DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE!NELY FI TARE SUNTEM ALATURI DE TINE..SINCERE CONDOLEANTE!

  171. alina, verisoara alexandrei

    te-am visat,
    Te-am visat frumoasa mea………..erai atat de frumoasa si te strangeam in brate tare, tare si pl angeam, pt ca stiam ca vei pleca…………….esti langa noi, stiu asta, pt ca ma gandesc si vorbesc mereu cu tine.D-zeu sa te apere si sa te odihneasca acolo sus, si sa ai parte macar acolo de tot ce nu ai avut aici. Sa ne veghezi si pe noi, cei de aici care te-au iubit si te vor iubi mereu, si se vor hrani cu amintirea ta. Te iubesc si te voi iubi mereu, papusa mea

  172. ..


    nu stiu daca a scris sau daca stie cineva .. dar din cate am auzit .. el a 2 a zi intainte sa moara .. trebuia sa vanda motorul .. si vorbise cu cineva si ii spusese ca e ultima tura … asa o fi vrut dumnezeu 🙁 DUMNEZEU SA`I IERTE PE AMANDOI 🙁 !

  173. ynna

    prieteni gaby
    da,se pare k asa este.el trebuia sa vanda motorul cu cateva zile inainte de accident si se razgandise, dau ceva de genul, fiindca l-am intrebat de ce nu l-a dat si a zis k nu poate sa stea fara el si nu crede k il mai da.pacat…mare pacat.
    nu va vom uita niciodata, veti ramane mereu alaturi de noi.

  174. andreea...

    …..
    stau si intru in fiecare seara pe toate adresele cu ei.pacat….totusi nu mi vine sa cred ca nu mai sunt printre noi.nu va vom uita niciodata…..cosmin,vad ca tu nu ai mai scris nimic pe aici..as vrea totusi sa ti sp si sa te rog sa mai scrii si ntu cateva randuri din cand in cand..si nu numai tu,toata lumea.:((

  175. COSMIN FRATELE ALEXEI

    ….
    Andreea intru si citesc mereu…dar mi-e greu sa scriu apoi,iar daca ar fi sa scriu,n-as termina niciodata…sunt multe de spus…cert e…ca nu va ramane nimik asa…inca nu s-a terminat totul…

  176. andreea...

    ….
    Cosmin de ce sp ca nu va ramane nimic asa???ce stii de criminala aia imputita??ia facut ceva?
    ca ar merita inchisoare pe viata ca a luat 2 vieti si a distrus sute de oameni….dar cu legea din ziua de azi,din cate m am informat stiu ca doar ii ia permisul si ii face dosar penal pt omor din culpa..din pacate asa e….eu as omorau cu mana mea..te rog sa mi sp si mie ce se intampla acum cu ea..:((mersi mult

  177. mary

    nu te vom uuta niciodata babule prietena cu gabi
    babule eu acum zic ca esti pe net si stam de vb cum am stat ultima data ce sa zic uite am intrat sa vad ce faci si am vazut ca nu esti sper ca acolo de sus sa ai grija de fam ta si de ami nepotica ta si de noi prieteni tai sa nu fi suparat pe viata sau pe destin u ai fost un om deosedit si cu calitati deosebite sa nu crezi ca daca esti acolo sus gata te-am uitat noi prieteni u ramai viu in sufletul nostru si cu zambetul pe buze cum te stiam noi rest u sti mai bine acum ce facem noi si cat ne gandim la tine mai ales fam ta u sa-ti ajuti fam sa ai grija de ia si sa le dai putere sa mearga mai departe noi prieteni avem grija sa ne rugam pt odihna voastra si fericirea voastra . te pupa sora ta dulce si mi-e dor de tine sa mergem la pitesti sa facem nebuni cum am facut mereu cand mergeam la pitesti mi-e dor de zilele alea cand veneai cu varu cu blondu la blok si ne prapdeam de ras de ce povesteai si ce faceai cu varu faceai misto de el ca se ansora…. mi-e tare dor de tine am ramas cu amintirile atat ai lasat in curma ta amintiri si zambete frumoase .Dumnezeu sa va odihneasca in pace ;(

  178. carmen

    pt gaby nu te voi uita niciodata
    nu vreau decat sa-ti multumesc ca ai venit in visu meu sa te mai vad nu am incetat un minut sa nu ma gandesc la tine sa ai grija de fam ta care te iubeste enorm de mult si de priteni tai care te iubesc la fel de mult dumnezeu sa te odihneasca in pace si pe tine si pe alexandra nu te vom uita niciodata u vei ramane in inimile noastre asa cum erai u zambitor vesel si plin de fericire dumnezeu sa va aibe in paza.

  179. mary

    pt gaby nu te voi uita niciodata babule
    eu mi-am dorit sa te vad foarte mult dar nu a fost sa fie nu ai fost sa fie sa o anveti pe angi asa cum ai vb cu mama uiltima data car repede sa dus o luna si tot nu -mi vine sa cred eu te pup dulce acolo unde esti!!!!si sa va odihniti in pace poate esti mai fericit acolo unde esti si cred ca te spargi de ras de noi ca stam si ne gandim la tine lasa ca o sa ne antanlim noi o data si-o data
    da vezi bataie ce -ti dau si oac oac nu stiu cum o fi da poate stie varu sa nu ne uiti babule sa ne mai apari si noua in vis cad ai u chef te iubeste sora ta mult si mi-e dor de tine mary

  180. Verisoara lui gaby

    nu te vom uita niciodata
    La multi ani Gabitule acolo,sus,printre ingeri…acolo unde dumnezeu ni te-a luat pt ca si aici pe pamant ai fost un inger…dumnezeu sa te odihneasca in pace.

  181. COSMIN FRATELE ALEXEI

    LA MULTI ANI GABI !
    La multi ani Gabi…ce-as fi baut o bere de la tine azi…da ce sa facem asta e viata…ai grija de sora mea acolo sus…aici jos voi termina eu aceasta problema…asa cum trebuie…cum ar fi facut si alex pt mine…andreea momentan nu se intampla nimik pana spre finalul lui noiembrie…va fi insa un proces ce se va intinde pe cativa ani probabil…dar putin imi pasa de procesul lor fiecare zi creste in mine dorul de ea…odata cu dorul,creste si ura…in rest mai vedem noi ce va fi…

  182. COSMIN FRATELE ALEXEI

    ….
    am auzit ca cineva ar fi filmat la inmormantarea alexandrei…as dori sa am si eu orice film,filmulet cu tel sau poza de atunci daca are cineva va rog mult…tel 0765 509 490 sau id mess:cgshortyi

  183. mary

    la multi ani bagy!!!!!!!!!!!
    la multi ani babule sa fi fericit acolo sus alaturi de alexandra si sa te mai uiti si pe la noi sa ne mai trezesti din somn cu zambetul pe buze asa cum erai tu mi-e dor de tine as vrea sa te vad si sa mai stam la barfa dar asta e ce sa facem daca Doamne doamne asa a vrut sa ni te ia nu putem face nimik decat sa ne rugam pt voi

  184. LA MULTI ANI GABY!!!!!!!!!!

    MI-E DOR DE TINE SI DE ZAMBETUL TAU
    LASA CA AI SA VEZI U BATAIE CE-TI DAU CA AI PLECAT ASA REPEDE

  185. CARMEN

    LA MULTI ANI GABY!!!!!!!!!!!!!!!!
    la multi ani babule sa fi ferici alturi de cine ti-ai dorit sa nu uiti ca noi te iubim si nu avem cum sa te uitam pt nika in lume u ai fost un inger pt noi ……..

  186. .................

    ……………..
    nu cred ca cuvintele isi mai au rostul acum…as fi vrut sa fi ieri de ziua ta alaturi de noi jos la pizzarie..sa iasa chef cum iesea mereu ma uit la pozele din pc nu-mi vine a crede ca nu mai esti printre noi nici u nici alexa de care imi este f dor de aman2…as vrea sa-ti fi sp aici LA MULTI ANI ….dar acum nu pot sp decat…DUMNEZEU SA TE IERTE SI PE TINE DAR SI PE ALEXA aman2 erati f buni,pacat ca anumite pers nu au stiut sa aprecieze…as vrea sa va pot imbratisa si acum dar nu pot…am lacrimi in ochi..sunteti aman2mereu in inima mea si veti fi mereu…nu am sa va uit niciodata..cosmin si cristina voua va sp sa aveti grija de voi si de ai vostri pt ca sunt sigura ca gabi si cu alexa de acolo de sus va vegheaza pe voi ,pe ai lui si pe toti prieteni…inca odata astern pe acest sait cuvintele:DUMNEZEU SA VA IERTE SI SA FITI FERICITI ACOLO …vegheatzi in continuare asupra tuturor cunoscutilor vostri sa stiti aman2 ca NU VA VOM UITA NICODATA…

  187. mihaitza pr din copilarie alexandra

    doar tristetze…
    doar trsitetze a ramas in sufletul meu…ink o data am pierdut pe cineva drag oare a cata oara…nush pur si simplu…nu mai stiu de ce sunt pe pamant..dar imi continui viatza pt k stiu k u asa vrei sa fac te iubesc alexandra si asteapta`ma k o sa vin si eu in curand 🙂 nu mai e mult :*:*:*:* sper sa fii acolo cu fratele meu si sa ma asteptatzi…sau mai bn zis sa ne asteptatzi k la toti ne vine randul

  188. ::::::::::::::::::::::::::

    sa lasam rautatile deoparte
    haideti sa lasam rautatile deoparte ,sa-i lasam sa se odihneasca in pace ,sa nu mai vb pe la colt de strada numai prosti despre gaby ca trebuia sa faca,sa dreaga sa nu mai stiu ce .hai sa-l lasam pe gaby sa se odihneasca in pace sa nu mai vb de el cu rautate si sa ne amintim de el ca a fost ca un frate ,un prieten, un tip ajutator etc.sper ca cei ce o sa inteleaga acest mesaj sa-l lase in pace sa se odihneasca in pace.DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE CIUTULE SI SA STI CA NU TE VOI UITA NICIODATA ,AI FOST PENTRU MINE CA UN FRATE SI ASA VEI RAMANE PANA CE VOI VENI SI EU ACOLO SUS.SPER SA VEGHEZI IN CONTINUARE ASUPRA FAMILIEI ,ASUPRA PRIETENILOR SI ASUPRA TUTUROR CELOR CARE TE-AU CUNOSCUT

  189. FRATE GABY

    FRATE GABY
    haideti sa lasam rautatile deoparte ,sa-i lasam sa se odihneasca in pace ,sa nu mai vb pe la colt de strada numai prosti despre gaby ca trebuia sa faca,sa dreaga sa nu mai stiu ce .hai sa-l lasam pe gaby sa se odihneasca in pace sa nu mai vb de el cu rautate si sa ne amintim de el ca a fost ca un frate ,un prieten, un tip ajutator etc.sper ca cei ce o sa inteleaga acest mesaj sa-l lase in pace sa se odihneasca in pace.DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE CIUTULE SI SA STI CA NU TE VOI UITA NICIODATA ,AI FOST PENTRU MINE CA UN FRATE SI ASA VEI RAMANE PANA CE VOI VENI SI EU ACOLO SUS.SPER SA VEGHEZI IN CONTINUARE ASUPRA FAMILIEI ,ASUPRA PRIETENILOR SI ASUPRA TUTUROR CELOR CARE TE-AU CUNOSCUT

  190. FRATE GABY

    FRATE GABY
    haideti sa lasam rautatile deoparte ,sa-i lasam sa se odihneasca in pace ,sa nu mai vb pe la colt de strada numai prosti despre gaby ca trebuia sa faca,sa dreaga sa nu mai stiu ce .hai sa-l lasam pe gaby sa se odihneasca in pace sa nu mai vb de el cu rautate si sa ne amintim de el ca a fost ca un frate ,un prieten, un tip ajutator etc.sper ca cei ce o sa inteleaga acest mesaj sa-l lase in pace sa se odihneasca in pace.DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE CIUTULE SI SA STI CA NU TE VOI UITA NICIODATA ,AI FOST PENTRU MINE CA UN FRATE SI ASA VEI RAMANE PANA CE VOI VENI SI EU ACOLO SUS.SPER SA VEGHEZI IN CONTINUARE ASUPRA FAMILIEI ,ASUPRA PRIETENILOR SI ASUPRA TUTUROR CELOR CARE TE-AU CUNOSCUT

  191. FRATE GABY

    FRATE GABY
    haideti sa lasam rautatile deoparte ,sa-i lasam sa se odihneasca in pace ,sa nu mai vb pe la colt de strada numai prosti despre gaby ca trebuia sa faca,sa dreaga sa nu mai stiu ce .hai sa-l lasam pe gaby sa se odihneasca in pace sa nu mai vb de el cu rautate si sa ne amintim de el ca a fost ca un frate ,un prieten, un tip ajutator etc.sper ca cei ce o sa inteleaga acest mesaj sa-l lase in pace sa se odihneasca in pace.DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE CIUTULE SI SA STI CA NU TE VOI UITA NICIODATA ,AI FOST PENTRU MINE CA UN FRATE SI ASA VEI RAMANE PANA CE VOI VENI SI EU ACOLO SUS.SPER SA VEGHEZI IN CONTINUARE ASUPRA FAMILIEI ,ASUPRA PRIETENILOR SI ASUPRA TUTUROR CELOR CARE TE-AU CUNOSCUT.NELY FI TARE PENTRU MAMA TA CARE ESTE DARAMATA

  192. mihaitza pr din copilarie alexandra si samy

    niste versuri…
    Ai Prins Aripi Si Mi-ai Spus… Ca Ma Poti Lua Cu Tine Sus!!!… Dar Eu Nu Stiu Sa Zbor!!! Locurile Unde Aveam Aripi Inca Ma Dor Si Au Ramas Doar Cicatrici In Locul Lor !!! Si Te Intreb Ce Cauti Aici ?!?!? Locul Tau E In Vazduh !!! in lipsa de cuvinte am scris si noi…

  193. mihaitza pr din copilarie alexandra

    doar tristetze…
    gandul k ai plecat ma macina ma face sa nu mai am dorintza de a continua de a merge mai departe…imi sfarma inima…imi distruge sentimentele dar rezist datorita faptului k sper k o sa ne revedem asta e singurul lucru care ma face sa merg mai departe SINGURUL! mai am de spus decat…MI`e dor de tn si sa ne astepti pe toti…NU TE VOM UITA!!!

  194. Gaby

    prienena din copilarie a Alexandrey
    Imi pare rau ca pana acum nu am intrat pe site`ul asta …Nu mai este lok de cuvinte …Pe ciutu din pacate nu l`am cunoscut ,dar Alexandra era o fata de nota 10 …Am copilarit impreuna …cu cateva zile inaintea acidentului am vazut`o dar nu am apucat sa vorbesc cu ea…era mereu cu zambetul pe buze..o fiinta luptatoare …nimeni nu`i stya necazurile…Vei fii mereu in sufletele noastre ..Nu te vom uita niciodata …Sper ca acolo sus unde v`aty dus aman2 sa avety grija unu de altul si sa va iubity la fel de mult cum va iubeaty si aici …Condoleante intregii familii din partea familie Sima …am fost,suntem,si vom fii mereu alaturi unul de celalalt…va pupam fi fity tari in continuare …Alexa va avea grija de voi de acolo de unde este acum:(

  195. ...........

    ………..
    nu am ami scris de ceva vreme…imi pare rau ca scriu si vorbesc despre ei la TRECUT pentru ca ei nu mai sunt printre noi (din cauza la SOFERITA sper ca CEL SUS sa nu-i dea pace sa ii aiba pe constinta cat va trai)mie imi e foarte dor de ei …nu realizez nici acum ca ei nu mai sunt…cum am spus ca vorbesc la TRECUT despre ei,trec pe la pizzarie nu vad motoru acolo imi vin in minte imaginile lor…stiu ca lor nu le-ar fi placut sa ne vada tristi…ei au stiut sa isi ascunda supararea si necazurile care le aveau…erau cu zambetul pe buze…ALEXA&GABI nu VA VOM UITA NICIODATA veti ramane in inimile noastre…DUMNEZEU SA VA ODIHNEASCA si sa ne vegheati in continuare de acolo de unde sunteti…sper sa nu radeti prea mult de prostiile care le facem aici noi…pentru ca vom recupera undeva candva acolo ne vom intalni si ne vom aminti cu rasu pana la urechi de ce prosti faceam…inca odata DUMNEZEU SA VA IERTE…SI SA VA VEGHEZE CALEA PE CARE ATI ALESA FARA SA VRETI….

  196. ----------------------------------

    lasati rautatile deoparte
    haideti sa lasam rautatile deoparte ,sa-i lasam sa se odihneasca in pace ,sa nu mai vb pe la colt de strada numai prosti despre gaby ca trebuia sa faca,sa dreaga sa nu mai stiu ce .hai sa-l lasam pe gaby sa se odihneasca in pace sa nu mai vb de el cu rautate si sa ne amintim de el ca a fost ca un frate ,un prieten, un tip ajutator etc.sper ca cei ce o sa inteleaga acest mesaj sa-l lase in pace sa se odihneasca in pace.DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE CIUTULE SI SA STI CA NU TE VOI UITA NICIODATA ,AI FOST PENTRU MINE CA UN FRATE SI ASA VEI RAMANE PANA CE VOI VENI SI EU ACOLO SUS.SPER SA VEGHEZI IN CONTINUARE ASUPRA FAMILIEI ,ASUPRA PRIETENILOR SI ASUPRA TUTUROR CELOR CARE TE-AU CUNOSCUT

  197. ...........................

    nu mai comentati atat de mult pe aceasta tema .ganditiva ca puteam fi orcare din noi an locul lor .vati gandit o secunda?daca nu sa va ganditi !comentariile dor a trecut o luna si o saptamana de la tragicul accident va-ti intrebat vre-o data ce este in sufletele parintilor si fratilor celor decedati?
    nu va-ti gindit ca daca va gandeati nu mai scriati de rau s-a va fie rusine pt comentariile scrise doar sa va aflati in treaba
    .dumnezeu s-ai ierte pe amindoi .doua suflete nevinovate .

  198. ?????????

    ???????????????
    BARBATUL SOFERITEI NU SE AFLA IN MASINA CIND A AVUT LOC ACIDENTIL? IN MUSINA SE AFLA DECIT SOFERITA SI COPILUL.CINE A ACTUALIZAT SAITUL
    VREA SO DISCULPE PE SOFERITA DE MOARTEA 2 PERSOANE.

  199. COSMIN FRATELE ALEXEI

    ????????
    ?????? CAUTA-MA PE ID : CGSHORTYI DACA STII CEVA….VAD CA A DISPARUT SI SCHEMA CARE AICI E EGAL CU ZERO….DACA INCEARCA SA SCAPE…NU POA SA SCAPE DECAT DE PUSCARIE…CAM ATAT…

  200. ??????????????????

    ?????????????
    oare exista legea asta an tara????????????? sa scape asa cum nu s-ar fi antampla nimik??????????? se pooate ajunge cu cazul asta peste granite daca e o sa ma interesez eu si o sa-ti spun cosmin . SPER SA SE FACA LEGEA ASA CUM TREBUIE CI NU BANI SA FACA LEGEA sa ma ti si pe mine la curent cu asta te rog frumos cosmin .D-ZEU SAI ODIHNEASCA IN PACE SI PE GABITA SI PE ALSXA

  201. angela amici foare buni......

    …………
    sper ca legea din romania sa faca dreptare…dar la noi an romani daca ai bai legea ti-o faci singur…..la noi legea e corupta de bani…pt ca asa i-am anvatat noi poporu-l roman ….daca in romania nu se face dreptate pt cazu-l asta …..se poate ajunge la haga…si acolo se face dreptate nu conteaza ca are s-au nu copii…legea e lege la ei ….la haga s-au rezolvat multe cazuri…asa ca nu va faceti griji….asta din cate stiu eu ….d-zeu sa va odihneasca an pace gabita..babu…si alexandra

  202. COSMIN FRATELE ALEXEI

    mai e pana incepe legea sa isi faca treaba
    pana incepe toata povestea ce urmeaza mai dureaza…iar pana o sa se termine…nici nu vreau sa ma gandesc…oricum putin imi pasa…sau parca mai putin conteaza cand si cum se termina caci alexandra si gabi nu mai sunt langa noi…si stau si i plang noapte de noapte…zi de zi…caci durere mai mare ca asta nu exista….dar sper sa salvez alte vieti de aceasta criminala…pentru ca e total vinovata…chiar daca gabi a avut viteza aia nebuna…stiu ce spun cand afirm asta…nu le tin partea…in fine…va voi tine la curent mereu pt cei interesati…DUmnezeu sa-i ierte!

  203. .......................................

    lasati rautatile deoparte
    haideti sa lasam rautatile deoparte ,sa-i lasam sa se odihneasca in pace ,sa nu mai vb pe la colt de strada numai prosti despre gaby ca trebuia sa faca,sa dreaga sa nu mai stiu ce .hai sa-l lasam pe gaby sa se odihneasca in pace sa nu mai vb de el cu rautate si sa ne amintim de el ca a fost ca un frate ,un prieten, un tip ajutator etc.sper ca cei ce o sa inteleaga acest mesaj sa-l lase in pace sa se odihneasca in pace.DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE CIUTULE SI SA STI CA NU TE VOI UITA NICIODATA ,AI FOST PENTRU MINE CA UN FRATE SI ASA VEI RAMANE PANA CE VOI VENI SI EU ACOLO SUS.SPER SA VEGHEZI IN CONTINUARE ASUPRA FAMILIEI ,ASUPRA PRIETENILOR SI ASUPRA TUTUROR CELOR CARE TE-AU CUNOSCUT

  204. .............

    cosmin
    nu uita te rog sa ne mai anunti si pe noi despre ce se va intampla cu nenorocita aia care din inconstienta a luat 2 vieti nevinovate.suntem multi cei care se uita ink la aceste mesaje dar nu mai postam [entru k nu mai e nimik de zis…durerea e mare si acum si valul de amintiri cu ei e si mai mare.asta nu inseamna k i-am uitat si k nu vrem sa se plateasca pentru raul facut.
    multumesc!

  205. .......................................

    lasati rautatile deoparte
    haideti sa lasam rautatile deoparte ,sa-i lasam sa se odihneasca in pace ,sa nu mai vb pe la colt de strada numai prosti despre gaby ca trebuia sa faca,sa dreaga sa nu mai stiu ce .hai sa-l lasam pe gaby sa se odihneasca in pace sa nu mai vb de el cu rautate si sa ne amintim de el ca a fost ca un frate ,un prieten, un tip ajutator etc.sper ca cei ce o sa inteleaga acest mesaj sa-l lase in pace sa se odihneasca in pace.DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE CIUTULE SI SA STI CA NU TE VOI UITA NICIODATA ,AI FOST PENTRU MINE CA UN FRATE SI ASA VEI RAMANE PANA CE VOI VENI SI EU ACOLO SUS.SPER SA VEGHEZI IN CONTINUARE ASUPRA FAMILIEI ,ASUPRA PRIETENILOR SI ASUPRA TUTUROR CELOR CARE TE-AU CUNOSCUT

  206. .................

    ……………..
    durerea ne-a lasat fara cuvinte nu amia vem liniste ne este f greu fara ei cel putin mie…ma uit pe hi5 lor citesc,citesc si ce sa mai scris si aici dar sunt f multe pers care ar scrie si nu —-urere …..D-zeu sa va aiba in paza NU VA VOM UITA NICIODATA :*

  207. .................

    ……………..
    durerea ne-a lasat fara cuvinte nu mai avem liniste ne este f greu fara ei cel putin mie…ma uit pe hi5 lor citesc,citesc si ce sa mai scris si aici dar sunt f multe pers care ar scrie si nu pot de durere …..D-zeu sa va aiba in paza NU VA VOM UITA NICIODATA :*

  208. alina

    ….
    amm intrat in fiecare zi si am citit..nu am vrut sa mai scriu pt nu am mai putut sa ma stapanesc..nu mai aveam ce sa spundecatvreau sa aflu dak vinovata a patit ceva..i-au facut ceva?

  209. Nicoleta(fosta iubita)

    Nu va vom uita niciodata!!!
    ce sa zic…am intrat mereu pe acest site si am citit dar nu am mai avut cuvinte sa ma mai exprim si eu.L-am visat pe Gaby si nu odata de mai multe ori…ii multumesc ca a venit in visul meu si pentru cateva momente ma facut sa cred k inca mai traieste…mai mi-a alinat dorul de el…RAMANTETI IN SUFLETELE NOASTRE MEREU ASA CUM ERATI VOI TOT TIMPUL CU ZAMBETUL PE BUZE..si astept ziua cand ne vom revedea.D-ZEU sa-i ierte si sa aiba grija de ei!

  210. COSMIN FRATELE ALEXEI

    ….
    daca la mine te referi sa las rautatile…nu stii ce simt…atunci…fiecare era caracterul lui si felul lui…eu sun eu…EU NU IERT ! pe nimeni care imi face cel mai rau…asa am crescut…pt cei ce vor sa afle ce s-a intamplat cu criminala?inca nimik…e libera isi conduce masina inapoi…poate chiar acum mai omoara pe cineva…cui i pasa…?mie DA !nu a inceput nici un proces inca…cica vom fi chemati la procuratura…oare cand?nu e nimik mergem noi peste ei … lasa sa am eu rautate si sa fac ce tre sa fac…decat sa fiu bun si sa imi rada tarfa in nas…

  211. NELI SORA GABI

    ???????????????
    SUNT DEACORT CU TINE COSMIN.GABI NU IERTA PE NIMENI CARE Ii FAC RAU? LAM VISAT Si SPUNEA. NU O LAS IN PACE.TREBUIE SA PLATEASCA GRESALA FACUTA.(EU NU POT SA IER).NELY.

  212. mihaitza pr din copilarie alexandra

    toate la timpul lor
    cosmin…jtiu k tzi`e greu tuturor ne este insa trebuie sa ai rabdare…totul are un sfarshit fie k el vn mai greu sau mai repede…”tanti” asta o sa ii vina ji ei randu la judecatorie ji dak nu la asta de pe pamant la cea de sus tot nu o sa scape…sincer niciodata nu am fost aja plin de ura…m`am schimbat total pur ji simplu ii doresc moartea(un lucru care nu i l`am dorit nici celui mai mare dusman)…dar ei…ei ii doresc…multe nu ii doresc moartea…k ar scapa prea ujor…i`aj dorii sa vada cum e sa ii moara un copil sau poate sotzul! vezi…eu nu am putut sa doresc aja ceva nimanui…nici eu nu am recunosc…dar asta simt ji asta vreau! poate cand ii se va intampla o sa imi treaca…am pierdut prea multe pe lumea asta…ji m`a facut sa fiu din piatra! ALEXANDRA SI GABY ODIHNITZI`VA IN PACE!!! 🙂

  213. mihaitza pr din copilarie alexandra

    rectific m`am pierdut in cuvinte
    m`am schimbat total pur ji simplu ii doresc moartea celor mai dragi ei(un lucru care nu i l`am dorit nici celui mai mare dusman) *

  214. CRISTINA

    NU VA VOM UITA
    joi…nici nu stiu ce sa zic…nu neam revenit…inca astept sa intre pe usa…astept si iar astept dar in zadar ca nu mai vine.parca nui adevarat tot ce se intampla…nu pot sa cred asa ceva,nu vreau sa cred ca ca e adevarat,vreau sa ma trezesc din visul asta urat…si sa o vad langa mine.nu te vom si uita vei ramane mereu in inima mea…ODIHNITI-VA IN PACE SI IUBITI-VA MULT ACOLO MACAR DACA AICI NU ATI AVUT LOC…SI AVETI GRIJA UNUL DE ALTUL.

  215. mary prietena gaby

    alta ocupatie nu aveti lasati morti in pace sa se odihneasca
    de vb nu va-n trece nimeni de fapte mai putin va ocupati ca sa ajungi sa nu sti mai nimik ce se-n tampala cu cazul asta e grav de detot pacat ca vb nu au nici un oros eu cred ca e deja teatru tot ce se scrie de ce nu va ocupati mai mult de caz ca sa plateasca cu adevarat nu eu nu iert voi nu iertati etc puneti mana si face-ti ceva nu stai sa pierdeti timpul aci pe net asta o face numai un om care nu are ce face lipsa e ocupatie pacat ca vb si vb degeaba dar voi sunteti mari .GABY SA TE ODIHNESTI IN PACE NIOI O SA NE RUGAM PT TINE SI SUFLETUL TAU SA AI LUMINA SI LINISTE

  216. COSMIN FRATELE ALEXEI

    MARY…MAI BINE TACEAI DRACU
    cocoana te-ai gasit sa vb cand nu trebuia…in primul rand vezi ca ma ataci si io bag —- in gat la orice ma ataca ca sa stii cum stai…al doilea rand de unde stii tu ca nu fac io nimik ? de unde stii ce se intampla…vrei sa zic ceva?tu habar nu ai nimik…da iti place sa intri pe net…daca tot iti place sa scrii foloseste messu si mircul ai inteles…lasa-ma pe mine nu avea tu grija de ce fac eu cu cazul…si apropo aia ce sa plateasca?eu nu vreau draga sa imi plateasca nimik … ce sa faca puscarie…? vezi-ti de treaba ta…mortii se odihnesc sa stii de acum…nu o sa i deranjeze nimeni..doar niste viermi la un moment dat…rai sau iad astea sunt povesti pt cei ce cred in sateliti si alti zei…pt mine nu exista ca judeca dumnezeu pt ca nu exista dumnezeu…n-am timp de povesti…intelegi…?apropo ca esti prietena cu gaby de ce nu faci tu ceva pt el…?inainte sa vb de acum…gandeste de 10 ori…ca sa nu vb aiurea …

  217. COSMIN FRATELE ALEXEI

    MARY…MAI BINE TACEAI DRACU
    cocoana te-ai gasit sa vb cand nu trebuia…in primul rand vezi ca ma ataci si io bag —- in gat la orice ma ataca ca sa stii cum stai…al doilea rand de unde stii tu ca nu fac io nimik ? de unde stii ce se intampla…vrei sa zic ceva?tu habar nu ai nimik…da iti place sa intri pe net…daca tot iti place sa scrii foloseste messu si mircul ai inteles…lasa-ma pe mine nu avea tu grija de ce fac eu cu cazul…si apropo aia ce sa plateasca?eu nu vreau draga sa imi plateasca nimik … ce sa faca puscarie…? vezi-ti de treaba ta…mortii se odihnesc sa stii de acum…nu o sa i deranjeze nimeni..doar niste viermi la un moment dat…rai sau iad astea sunt povesti pt cei ce cred in sateliti si alti zei…pt mine nu exista ca judeca dumnezeu pt ca nu exista dumnezeu…n-am timp de povesti…intelegi…?apropo ca esti prietena cu gaby de ce nu faci tu ceva pt el…?inainte sa vb de acum…gandeste de 10 ori…ca sa nu vb aiurea …

  218. alina

    prietena cu fratele alexei cosmin
    mary…cine esti tu k sa zici k nu se face nimic???ce stii tu?mai fetitzo stai acolo in banca ta si nu iti mai da cu parerea pt k esti cam departe de adevar….ia frumos si aprinde o lumanre k sa ai constiintza impacata si invatza sa vb cand trebuie si cand stii ceva sigur…nu mai fa tu p marea judecatoare k nu le ai sincer…cum va gasitzi frate sa comentatziiiiii??????nu ganditzi chiar de loc??????

  219. ......

    ………
    ceea ce a facut ea nu a facut bn mai bn statea in banca eu si nu se ma baga ca orikm a vb mai mult decat a trebuit…cosmin eu stiu km esti pt ca am ajuns sa vb f des si miam dat seama ce doresti si daca ai avut ceva de sp iai sp direct sper ca de acum sa nu se mai bage unde nu trebuie …d-zeu sai ierte…

  220. COSMIN FRATELE ALEXEI

    mary…
    nu iti doresc sa treci prin ce trec eu…asa ca nu mai vb doar sa aflati in treaba pricepusi?sper sa ma intelegi … asa cum trebuie …

  221. ......

    ………
    ceea ce a facut ea nu a facut bn mai bn statea in banca eu si nu inteleg ce se ma baga ca orikm a vb mai mult decat a trebuit…cosmin eu stiu km esti pt ca am ajuns sa vb f des si miam dat seama ce doresti si daca ai avut ceva de sp iai sp direct sper ca de acum sa nu se mai bage unde nu trebuie …d-zeu sai ierte…

  222. ......

    ………
    ceea ce a facut ea nu a facut bn mai bn statea in banca eu si nu inteleg ce se ma baga ca orikm a vb mai mult decat a trebuit…cosmin eu stiu km esti pt ca am ajuns sa vb f des si miam dat seama ce doresti si daca ai avut ceva de sp iai sp direct sper ca de acum sa nu se mai bage unde nu trebuie …d-zeu sai ierte…

  223. ......

    ………
    ceea ce a facut ea nu a facut bn mai bn statea in banca ei si nu se ma baga ca orikm a vb mai mult decat a trebuit…cosmin eu stiu km esti pt ca am ajuns sa vb f des si miam dat seama ce doresti si daca ai avut ceva de sp iai sp direct sper ca de acum sa nu se mai bage unde nu trebuie …d-zeu sai ierte…

  224. sa zicem

    ca am gresit?
    dar daca tot face-ti ceva de femeia asta inca mai conduce din cate am inteles eu nu am cum sa va ajut ca eu nu sunt in tara eu sunt in america dar daca as fi in tara v-as ajuta cu mare placere 🙂 eu am vb cu cineva care stie ce sa petrecut in tara de cand cu accidentul si deasta. mie mi sa spus ca “doamna ” soferita inca mai conduce fara sa-i faca nimik politi si fara ca lege sa fie aplicata voi degeaba va suparati ca nu am eu chef sa stau sa sa ma cert cu voi sau sa va jicnesc sau sa vb in “jargoane “cum vb voi …. si cam atat sa va zic sper sa intelege-ti

  225. tot eu

    mary
    fiecare om are dreptul sa zica ce simte eu nu am nimic cu nimeni si daca te-am jicnit cu ceva scz pt mesajul lasat dar nu a fos cu rautate si inca ceva sa terminati cu jargoanele “baca ei” etc si mie nu-mi da nimeni daca am intrat si am lasat mesaj am lasat din bun simt ca puteam sa vb asa cum ati vb voi lipsit …. dar nu-mi permit asa ceva .

  226. COSMIN FRATELE ALEXEI

    OK SCZ …
    uite cum sta treaba…poate m-am enrvat cam repede ca na e un scris lipsit de voce si intonatie si fiecare intelege ce vrea si cum vrea…femeie conduce pt ca a fost scoasa de niste militieni…de care stai linistita ca voi avea grija…iar pana nu se va incepe nebunia cu procesul…nu are cum sa i ridice momentan permisul…fara va ramane te asigur…insa e o chestiune de timp…iar de doamna soferita…voi avea grija si nu numai …de la militieni…incep si i iau pe toti care au incercat vreo manevra,sau au mintit in cazul asta…etc …pana la ea…cam asa sta treaba …dar nu e asa simplu sa pocnesti din degete…si despre tot nu cred ca stie nimeni…am spus nu cred,…mai mult decat stiu eu…stiu pana si faptul ca e urmarita zilnic de cineva sa nu i se faca vreun rau…bla bla bla …mai discutam despre asta …acum hai sa revenim si sa scriem aici despre gabi si alex…nu despre alte probleme…

  227. COSMIN FRATELE ALEXEI

    de ce conduce….
    de ce inca mai conduce aceasta femeie?pt ca doi labagii de militieni au facut ce aiu vrut ei…probabil au o inima mare si li s-a facut mila de biata femeie…apoi au ajuns acasa si au bagat cate o labuta…sa iti spun si replicile folosite intr-un dialog…intre militieni si ea?cocana: sa-l bagati si pe el vinovat va rog nu doar pe mine ca avea viteza mare…militienii:stati linistita doamna ca o sa il bagam doar pe el ca si asa a murit… asta e un mic fragment…probabil ca militienii la ora asta stau linititi…sper sa citeasca pe aici desii nu cred dar daca totusi citesc: sa nu stati linistiti nici o secunda…

  228. alina

    prietena cu cosmin fratele alexei….
    mary potzi sa zici ce vrei cand vrei dar totusi trebuie sa avem o limita k nu vorbim de pretzuri sau orice banalitate….suferintza e mare…nu pozti spune asa usor…ca nimeni nu face nimic sau ceva de genu’…nu trebuie sa judecam faliliile indurerate..ei stiu prea bine ce au de facut…si fac de asta sunt convinsa…dar uite asa cum ziceai mai sus ne-a deranjat p noi prietenii nu mai zic familia…trebuie sa ne stim limitele….si aici da vb de alexa si gabi…sa nu moara si amintirea ….macar atat ne-a ramas…nimeni nu va scapa asta este sigurrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!

  229. mary

    speranta moare ultima….
    ce sa zic cosmin ca eu m-as bucura sa aud ca sa facut dreptate si ca sa facut liniste in sufletele voastre si a prietenilor daca eu as avea putere as face eu si as ajuta eu dar eu sunt prea departe de tara dar daca o sa vin in tara la anu daca e sa ai timp sa tam de vb putin mai mult si cu ce pot o sa te ajut eu va doeresc bafta multa si putere dea merge mai departe. GABY SI ALEXANDRA SA VA FIE TARANA USOARA

  230. COSMIN FRATELE ALEXEI


    da mary asa e..speranta moare ultima…dar eu am o vb…tot moare…vom vedea ce va fi…dosarul e la capitala…la penale…de stat acasa linistita cocoana ghita marilena nu va sta…sper sa citeasca si ea pe aici…voi fi sperietoarea ei in curand…si azi cand am fost la udristei mi s-au pe baza anumitor info de la militie de acolo mi s-au asigurat anumite presupuneri…pt ceea ce urmeaza : sunt pregatit! id meu e : cgshortyi daca vrei sa vb mai des…poate il vede si marilena si vrea sa vb cu mine …sa comincam pe mess ca asa se poarta in 2008…poate vrea sa imi spuna craciun fericit…

  231. ...........

    …………….
    alta zi si tot nici o veste si totusi parca nu-i adevarat…nu pot sa cred ca nu mai sunteti cu noi….parca ast sa veniti amandoi jos la pizzarie sa stam de vb sa radem…dar stiu ca de acolo de unde sunteti voi radeti de noi si va spuneti…gabi i-a uite ce fac si astia o viata au si o jelesc,se pare ca nu au invatat ca in viata trebuie sa si rada…NU VA VOM UITA NICIODATA ramaneti in inimile noastre mereu …D-ZEU sa va ierte…

  232. Nico(fosta iubita)

    imi este dor…..
    Imi este dor de tine…unde mai gasesc un nebun ca tine unde mai gasesc un om care sa aiba glumele tale…ne faceai mereu sa ne spargem de ras…niciodata nu te voi uita ramai in sufletul meu asa cum erai un om minunat..pacat ca toate aceste vorbe le spun acum knd numai esti si nu am avut ocazia sa ti le spun cand existai printre noi.D-zeu sa te ierte ca ai fost un om bun si sper ca ne vom revedea.

  233. Nico(fosta iubita)

    Pentru tine!
    Mereu ma duc la biserica si aprind o lumanare pentru tine,si iti multumesc ca din cand in cand mai vi in visul meu

  234. Nico(fosta iubita)


    Mai asterneti si voi din gandurile voastre aici,ganditiva ca ei citesc si sigur o sa se bucure ca nu i-am uitat!

  235. boak

    :((((((
    te iubim multt frateeee:((mereu cand ma uit la site-ul asta…imi vine sa plang:((((((((((:(((ciutuleee:((Cand te-am vazut in prima zi cu motoru in fata la berarie, ti-am spus: “ciutule vezi poate mori pe motoru asta…” si tu mi-ai spus fratioru meu: “nu mor ma ca sunt expert” si acuma te vad ciutule, si nu pot sa ma impac cu gandul ca nu mai esti printre noi, dak mai stateam o saptamana in tara, durerea ar fi fost prea mare, :(((( oricum durerea este ENORMA….la fel ca tine gaby, un om enorm de bun intr-o lume asa de rea:((((DUMNEZEU SA TE IERTE FRATE!!!:(((

  236. sti u babule cine sunt

    mi^-e dor de tine
    sper ca acolo unde esti u acum esti fericit si ai grija de tine si de ingerasi tai si de cei dragi. te iubim din suflet si ramai in sufletele noastre asa cum esti u un om bun si cu mare caracter si un suflet de aur 🙂 odihneste-te in pace poate ne vedem la pitesiti sti u

  237. a mai trecut o luna

    si ne este dor de tine babule
    babule ne-ai lasat fraa grai si cu amintirile tale frumose poate o sa ne vedem noi si o sa treaca dorul de tine te iubim din suflet Odihnete-te in pace

  238. sti u babule cine sunt

    mi^-e dor de tine
    babule ne-ai lasat fraa grai si cu amintirile tale frumose poate o sa ne vedem noi si o sa treaca dorul de tine te iubim din suflet Odihnete-te in pace

  239. sti u babule cine sunt

    mi^-e dor de tine
    sper ca acolo unde esti u acum esti fericit si ai grija de tine si de ingerasi tai si de cei dragi. te iubim din suflet si ramai in sufletele noastre asa cum esti u un om bun si cu mare caracter si un suflet de aur 🙂 odihneste-te in pace poate ne vedem la pitesiti sti u

  240. capsuna (coleg liceu)

    beto (alexandra)
    Absenta ta e noua mea persoana / Adevarul despre adevar il vom afla doar din greseala /Cand ne vom trezi din mirajul realitatii /Vom alerga vom fi copii,in libertatea diminetii /
    Sincere condoleante familiilor indurerate , mai ales in aceasta perioada cand toata lumea se bucura ,altii sufera enorm .

  241. carmrn

    …………
    nu stiu cu ce sa incep am impresia ca ai venit pe la mine mai rascolit gabita rau si nu-mi vine sa cred nici acum parca e un vis care nu mam trezit nici acum sper sa fii fericit acolo unde esti asa cum erai printre noi te iubesc mult si mi-e dor de tine dumnezeu sa te odihneasca in pace

  242. carmen

    ……….babutule e greu sa nu mai fii lang priteni care te iubesc
    nu stiu cu ce sa incep am impresia ca ai venit pe la mine mai rascolit gabita rau si nu-mi vine sa cred nici acum parca e un vis care nu mam trezit nici acum sper sa fii fericit acolo unde esti asa cum erai printre noi te iubesc mult si mi-e dor de tine dumnezeu sa te odihneasca in pace

  243. ......

    ………
    a trecut timpu asa cum trece.ma uit pe geam la —-ar voi nu ati mai venit…mie greu ca nu mai sunteti printre noi…sper ac acolo sa fiti cat mai fericiti…imi este f dor de voi…D-ZEU SA VA IERTE….

  244. ......

    ………
    a trecut timpu asa cum trece.ma uit pe geam la —-ar voi nu ati mai venit…mie greu ca nu mai sunteti printre noi…sper ac acolo sa fiti cat mai fericiti…imi este f dor de voi…D-ZEU SA VA IERTE….

  245. mary

    babule mi-e dor de tine
    babule sper ca acolo unde esti sa fi fericit si sa te mai uiti si pe la noi aici pe pamant sa ne mai dai puterea da-a zambi asa cum zimbeai u si faceai pe toata lumea fericita doar cu prezenta 🙂 eu i-ti urez la multi ani pe anul asta si sa nu uiti ca eu si mama si surorile mele te iubim din suflet si ne este tare dor de tine :(((((nu ai mai avut rabdare sa vin si eu in tara sa te vad asa cum spuneai u nu mai vine nebuna mea in tara meru ziceai asa si uite ca mai am putin si vin si ueu nu te mai pot vedea decat sa-ti aprind o lumanare si sa ma rog pt tine si linistea ta .D-zeu sa va odihneasca in pace

  246. mary

    babule mi-e dor de tine
    babule sper ca acolo unde esti sa fi fericit si sa te mai uiti si pe la noi aici pe pamant sa ne mai dai puterea da-a zambi asa cum zimbeai u si faceai pe toata lumea fericita doar cu prezenta 🙂 eu i-ti urez la multi ani pe anul asta si sa nu uiti ca eu si mama si surorile mele te iubim din suflet si ne este tare dor de tine :(((((nu ai mai avut rabdare sa vin si eu in tara sa te vad asa cum spuneai u nu mai vine nebuna mea in tara meru ziceai asa si uite ca mai am putin si vin si ueu nu te mai pot vedea decat sa-ti aprind o lumanare si sa ma rog pt tine si linistea ta .D-zeu sa va odihneasca in pace

  247. mary

    babule mi-e dor de tine
    babule sper ca acolo unde esti sa fi fericit si sa te mai uiti si pe la noi aici pe pamant sa ne mai dai puterea da-a zambi asa cum zimbeai u si faceai pe toata lumea fericita doar cu prezenta 🙂 eu i-ti urez la multi ani pe anul asta si sa nu uiti ca eu si mama si surorile mele te iubim din suflet si ne este tare dor de tine :(((((nu ai mai avut rabdare sa vin si eu in tara sa te vad asa cum spuneai u nu mai vine nebuna mea in tara meru ziceai asa si uite ca mai am putin si vin si ueu nu te mai pot vedea decat sa-ti aprind o lumanare si sa ma rog pt tine si linistea ta .D-zeu sa va odihneasca in pace

  248. mary

    babule mi-e dor de tine
    babule sper ca acolo unde esti sa fi fericit si sa te mai uiti si pe la noi aici pe pamant sa ne mai dai puterea da-a zambi asa cum zimbeai u si faceai pe toata lumea fericita doar cu prezenta 🙂 eu i-ti urez la multi ani pe anul asta si sa nu uiti ca eu si mama si surorile mele te iubim din suflet si ne este tare dor de tine :(((((nu ai mai avut rabdare sa vin si eu in tara sa te vad asa cum spuneai u nu mai vine nebuna mea in tara meru ziceai asa si uite ca mai am putin si vin si ueu nu te mai pot vedea decat sa-ti aprind o lumanare si sa ma rog pt tine si linistea ta .D-zeu sa va odihneasca in pace

  249. angi

    me dor de tine babule
    babule eu nu te consider mort asa ca eu vb ce simt ….cand vin an tara merg pe la tine sa mai vb si noi nu ? ca parca a trecut cam mult timp si nu am mai tinut legatura ….stau si ma gandesc si-mi amintesc cand veneai la mine ac si te luiai de robert …adica glumeai …si el se enerva ….si eu ma bucuram….o sa ramai an sufletele fam mele nu o sa te uitam niciocata…ai fost un anger si vei ramane un anger…poate D-zeu o sa te faca ingerului pazitor ….ca ai fost un adevarat inger…aici pe pamant …in iad-ul asta …ca altfel nu am cum sa-i spun ….d-zeu sa te odihneasca an pace …sa-ti dea lumina sa vezi drum-ul spre rai si sa fii fericit…apropo babule poate la vara vii si u sa vergem la mare …sa mai bem si noi putin cam atat am avut de spus pt azi ……te pop si ai grija de tine…ne e dor de tine …dar asta e …gabita sa ai grija de cei care te iubesc si de cei care te iubesc…si de mine…ca mie me frica de moarte…si nu vreau sa mor …pe la 90 de ani vreau sa mor …hai ca mai vb noi da? la multi ani si multa sanatate si fericire si liniste sufleteasca….eu tot ce ti-am scris …am scris pt nu te consider mort si e mai bn asa…nu gabita ? poate intr-o zi a-mi vei rs la intrebari ….poate in vis s-au cine stie…cand o sa ne intalnnim …….adica cand vin an romania pop dulce

  250. angi

    scz gabita …ca am gresit an msg …
    gabi vezi ca am mai facut greslei la scris…da ma rectifici u …si u sti ce nu ? adica unde am scris sa ai grija de cei care te iubesc si de cei care a-i iubesti u …mai vb noi …te pop pa

  251. angi

    pt alexa
    buna alexa …si cu tine vb la fel ….nu te consider moarta …si e mai bn asa….cred eu …nu pot decat sa-ti spun la multiiiiii ani acolo unde esti sa fi fericita si dumnezeu sa-ti dea liniste sufleteasca ….si lumina sa vezi drum-ul ce-l bun ….pa pa te-am popat

  252. mary

    imi pare rau k numai esti printre noi te-am cunoscut si eu odata si erai un baiat extraordinar.cel mai rau imi pare de mama ta kre te iubea enorm de mult si numai de tine vb

  253. mary

    colega mamei lui gabi
    imi pare rau k numai esti printre noi,sincere regrete si familiei tale.d-zeu sa te odihneasca

  254. mary

    imi pare rau k numai esti printre noi te-am cunoscut si eu odata si erai un baiat extraordinar.cel mai rau imi pare de mama ta kre te iubea enorm de mult si numai de tine vb

  255. COSMIN FRATELE ALEXEI

    …..
    offff…a venit 2008…ce final de 2007…inceput de 2008….cand altii se bucurau de sarbatori eu sunam la tine…poate raspundeai…da nimik….ce viata muista…ce soarta ai avut tu sora mea…nu e zi fara lacrimi…sora mea frumoasa…nu imi vine sa cred nici acum ca eu nu te voi mai vedea niciodata…insa tot niciodata nu te voi uita…mereu in inima mea….

  256. mihaitza pr din copilarie alexandra

    nu te`am uitat si nu o sa te uit
    a trecut mult timp de cand am scris ultima oara pe site`ul asta…poate din cauza k nu am vrut sa mai sufar dar k intru sau nu tot la fel ma simt…macar aici mai ma descarc

  257. mihaitza pr din copilarie alexandra

    cam tarziu dar…mai bn acum decat niciodata
    “La Multi Ani!” 2007 un an…pfffff 2008 la fel…in 2007 ai plecat u in 2008 a plecat nasul meu…urmeaza 2009 oare cn va mai pleca…deja sunt singur Alexandra eu te iubesc si nu o sa te uit niciodata…PS:Am baut si pt tine de revelion :*:*:*

  258. cristina

    pt ciorica
    sau facut 3 luni…nu te voi uita suriaoara mea…mie dor de tine rau…ai grija de u si de noi…te voi iubi mereu…ai avut un loc special in inima mea…tot acolo esti si acuma…

  259. carmen

    pt Gabi
    babule te rog sa ma ierti ca nu ti-am mai scris dar u sti mai bine decat toti vreau sa-ti spun ca mi-e tare dor de tine si nu exista zi de la dumnezeu care sa nu ma gandesc la tine si u sti asta mai bine ca u esti mereu printre noi te pup babutule si sa ai grija de cei care te iubesc cu adevarat se pare ca te iubeste fff multi ai un suflet si ai avut un suflet de inger sper sa ne revedem canva sa stam de vb asa cum satatem noi de obicei…………

  260. mary

    pt Gabi
    oare u ne vezi cu adevarat???????? poate i-mi apari in vis sa-mi dai un raspuns dada ne vezi sunt tarae curioasa sa vad daca exista viata de apoi poate o sa-mi apari in vis si o sa-mi explici cu sta treaba acolo cat de fericit esti acolo ce faci toata ziu noi ne gandim in fiecare zi la tine si ai in fiecare zi lumanari aprinse pt lumina ta si linistea ta noi bte pupa si mai vb noi alta data ……..te iubim din suflet u sti asta mai bine ai fost un inger si ai ……..tot un inger mai am putin si vin in tara si am sa vin la tine sa vad ce faci:*

  261. mary

    pt gaby
    oare u ne vezi cu adevarat???????? poate i-mi apari in vis sa-mi dai un raspuns dada ne vezi sunt tarae curioasa sa vad daca exista viata de apoi poate o sa-mi apari in vis si o sa-mi explici cu sta treaba acolo cat de fericit esti acolo ce faci toata ziu noi ne gandim in fiecare zi la tine si ai in fiecare zi lumanari aprinse pt lumina ta si linistea ta noi bte pupa si mai vb noi alta data ……..te iubim din suflet u sti asta mai bine ai fost un inger si ai ……..tot un inger mai am putin si vin in tara si am sa vin la tine sa vad ce faci:*

  262. carmen

    pt Gabi
    babule te rog sa ma ierti ca nu ti-am mai scris dar u sti mai bine decat toti vreau sa-ti spun ca mi-e tare dor de tine si nu exista zi de la dumnezeu care sa nu ma gandesc la tine si u sti asta mai bine ca u esti mereu printre noi te pup babutule si sa ai grija de cei care te iubesc cu adevarat se pare ca te iubeste fff multi ai un suflet si ai avut un suflet de inger sper sa ne revedem canva sa stam de vb asa cum satatem noi de obicei…………

  263. carmen

    pt gaby
    c faci babutule?
    mi-e greu fara tine ma vino sa mai vb si noi ca nu ai mai fost de mult pe la noi sper sa fii bine si fericit dumnezeu sa te ierte.

  264. dristor

    gaby
    la multi ani ti-asi spus azi daca mai erai cu noi ca la 18 ani dar nu pot sa cred ca ai plecat asa de repede de linga cei iubiti .vegheaza mereu pe cei dragi mai ales pe mama ta si ami.te vom iubi mereu .

  265. pisky_org

    la multi ani ciutule
    la multi ani ciutule sa stii ca nu te-am uitat mereu ma gandesc la u cu placere si la tot ceea ce am facut impreuna .P.S. DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE FRATE

  266. ...............

    scrie si tu calumea…ca sa inteleaga si restu lumi care mai intra aici……sau macar in engleza….
    stiu….nu am mai scris de mult….dor e mare….mi-as dori sa va pot vedea…macar in vis…la alti ati venit in vis la mine inca nu ati venit…eu si acum ast sa veniti jos la pizzarie…toti prieteni va ast….stiu ca de acolo de sus voi ne vedeti….dar noi am dori sa va vedem si noi….ne e dor de voi si nu va vom uita niciodata…..suneti si ati ramas in inimile noastre :X:Xsi va:*:*:*:*acolo unde sunteti si inca ceva….ciutule ai grija de alexa…aveti grija si iubitiva mult asa cum stiai doar voi…. d-zeu sa va ierte…

  267. ...............

    scrie si tu calumea…ca sa inteleaga si restu lumi care mai intra aici……sau macar in engleza….
    stiu….nu am mai scris de mult….dor e mare….mi-as dori sa va pot vedea…macar in vis…la alti ati venit in vis la mine inca nu ati venit…eu si acum ast sa veniti jos la pizzarie…toti prieteni va ast….stiu ca de acolo de sus voi ne vedeti….dar noi am dori sa va vedem si noi….ne e dor de voi si nu va vom uita niciodata…..suneti si ati ramas in inimile noastre :X:Xsi va:*:*:*:*acolo unde sunteti si inca ceva….ciutule ai grija de alexa…aveti grija si iubitiva mult asa cum stiai doar voi…. d-zeu sa va ierte…

  268. alina, verisoara alexandrei

    dupa trei luni….
    dupa 3 luni si ceva nu mi-am revenit din soc. Nu pot sa cred si nu am putut sa cred nici cand am venit la tine, la cimitir de Craciun sa-ti aduc un Mos Craciun, care sa iti indeplineasca, macar acolo sus toate dorintele. Ma gandesc mereu la tine, si aveai sansa sa fii si tu aici langa mine, unde sunt eu, dar……………..dumnezeu a fost mai insistent, si mi-a luat-o inainte. Mi-e dor de tine si sper sa ne veghezi de acolo de sus si sa ai grija de cei de acasa, care sufera si nu te vor uita niciodata.

  269. mary

    pt gaby
    babule a trecut mult timp de cand nu am mai vb si noi me tare dor de tine si am sa vin zilele aste pe la tine te pup dulce si ai grija de tine

  270. .......

    …………..
    Nu conteaza cine sunt conteaza k intru mereu si citesc si ma bufneste plansul…doamne mai mangaiene si pe noi ai doamne grija de noi si nu ne mai da astfel de palme…randuri,versuri,lacrimi ..pt c?? Dc nu putem sa radem sa ne distram si sa chefuim impreuna cu ei??dc?? dc ei numai sunt…am ramas doar noi cei din jur cu pete in suflet si in minte..nu pot sa cred una ca asta si nu pot sa cred k voi care erati asa buni…….oricum asta e…fiecare are o ata…la ei s-a terminat dar prea devreme…aiurea..nu vreau sa spun cine sunt deoarece nu conteaza cert este k e imposibil de crezut asa ceva..fmm de Romanie jegoasa cu gaborii din ea.in mortii vostri sunteti terminati.v-as impusca..si u d-na soferita…o sa vezi …sa nu uiti k ai copil….vezi cum traverseaza…k era sa te ard odata..cosmin fi tare la fel si familia ta!!!

  271. ......

    ………
    de cand nu am mai lasat si eu un com pe aici,dar asta nu inseamna ca nu v-am uitat,eu nu v-am uitat..dar cand intru si citesc ce sa scris si knd imi aduc aminte ma intristez…nu-miplace ca sunteti departe……sper ca acolo unde sunteti sa va fie bine..sa va iubiti mai mult ca aici…d-zeu sa va ierte..P.S.pers care a scris mai sus poate este amabila si traduce ce sa scris ca mai sunt si alti care intra si nu inteleg ce sa scris.

  272. mihaitza pr din copilarie alexandra

    5 luni
    ieri s`au implinit 5 luni de cand nu mai esti =((:( clipele petrecute alaturi de tine imi vin mereu in minte…imi curg lacrimi pe obraz dar le sterg rpd k stiu k nu ti`ar placea sa ma vezi asa si incerc sa imi revin,si pot doar cu un singur gand k acolo unde esti…e fr esti cu iubitul tau si esti fericita…si dak u esti fericita si eu sunt fericit :* 🙂 te`am visat 1 singura data si mi`este de ajuns erai atat de plina de viatza si de fericita 🙂 erai cea mai frumoasa. ne este dor de tn te iubim :X:X:X :*:*:* astept ziua in care ne vom revedea…

  273. cosmin

    5 luni…
    dap…si au trecut deja 5 luni….asa de repede trece timpul…nu e zi fara lacrimi…si nici acum nu imi vine sa cred ca nu am sa te mai vad niciodata…intru in camera ta mereu … insa nu mai aud acea voce ce imi zicea “hai iesi afara ” … ar fi multe de povestit…dar ce rost mai au…cand totul s-a transformat in amintire… ma bucur ca lumea nu v-a uitat…mai vb…

  274. ....

    amintiri au mai ramas
    da gabitule…au trecut 6 luni de la accident…Dumnezeu are grija de fiecare in parte la randul lui…D-zeu sa te odihneasca in pace…nu te voi uita si ai grija de ciorik acolo…cum ai avut tot timpul…mie dor de voi…

  275. .................

    6 luni….:(
    au trecut 6 luni…..atatea saptamani…atatea zile…noi nu v-am uitat….suntetzi vi in inimile noastre….si veti ramane la fel in continuare…..sa nu crezi ca am uitat ca sambata sau facut cele 6 luni….dar nu am avut de unde sa las un comentariu…d-zeu sa va ierte…si sa fitzi mai fericitzi acolo….si pt nely sora lui gabi…daca tu intelegi ce a scris aceea pers tradu si tu pt ceilalti daca doresti….ca obs ca el nu se sinchiseste sa lase com in romana….si pt fam indoliate regrete sincere…. :-<

  276. .....

    ………
    E greu pt k noi aici stam si vb ne certam ne tachinam si altii sunt indiferentzi…aiurea s-a intamplat ce s-a intamplat dar nu va ramane asa…timpul trece…maine poimaine se face 1 an 2ani 3 ani si tot asa….ce viata cruda…stateam de vb cu niste preteni despre alexandra si ce soarta a avut si unii mai rautaciosi imi spuneau:mai ti-o faci si cu mana ta…prostii..cred k au 1 gram de dreptate si ei dar nu trebuie sa ii acuzam pe ei..app aleksandra sa sti k anul asta spurcatii o sa ia campionatul..dar la anul aleksa noi rapidistii vom lua titlul..STI U: suntem peste tot acasa portile ni se deschid….pup

  277. Nico(fosta iubita)

    IMI ESTE DOR….TARE DOR
    NU AM MAI SCRIS DEMULT DAR,..TU STII CA NU EXISTA ZI SA NU MA GANDESC LA TINE GABY…:((NU TE-AM UITAT NU V-AM UITAT RAMANETI IN SUFLETUL MEU..TOTUSI AM MOMENTE CAND MA GANDESC CA ESTI PLECAT UNDEVA SI TE VEI INTOARCE SI TE VOI REVEDEA…NU POT SA UIT ZIUA IN CARE AI VENIT LA MINE,PARCA A FOST UN FACUT EXACT CU O SAPTAMANA INAINTE SA NE PARASESTI NU NE MAI VAZUSEM DE MULT TIMP FIECARE AVEAM VIATZA NOASTRA TU CU ALEXUTA EU CU FAMILA MEA… FETITA MEA…DAR AI INSISTAT SA NE VEDEM AMICAL …PARCA AI PRESIMTIT SI AI VRUT SA-TI IEI ADIO…:(((OFFFF CE VIATA NEDREAPTA CATEODATA PENTRU UNII…

  278. ......

    Oare esti fericit gaby?
    Deja a trecut mult timp gaby si nu se mai scrie nimc eu totusi vreau sa-ti scriu ceva . Mie tare dor de tine sa mai stam de vb sa mai ridem sa mai glumim ….. te iubim din suflet eu mama si surorile mele odihnete-te in pace

  279. ..

    ..
    a trecut ceva timp de cand nu a mai scris nimeni nimik .. dar sunt sigur ca nimeni nu va uitat .. DUMNEZEU SA VA ODIHNEASCA IN PACE!

  280. ..

    ..
    a trecut ceva timp de cand nu a mai scris nimeni nimik .. dar sunt sigur ca nimeni nu va uitat .. DUMNEZEU SA VA ODIHNEASCA IN PACE!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.